Čaj za potenciju kod muškaraca

100% prirodni čajevi
maksimalna učinkovitost

Provjereno najbolji čaj za potenciju

Čaj i potencija, najbolji spoj za modernog muškarca

Čaj za potenciju kod muškaraca
Čaj za potenciju kod muškaraca

Svaki muškarac (i žena) s vremena na vrijeme želi popiti dobru šolju čaja.

Danas popiti izvrstan i kvalitetan prirodni čaj, nije više stvar umijeća lutanja šumom i sakupljanje ljekovitih biljaka. Zahvaljujući dobroj povezanosti svijeta, došli smo do situacije, da se i najbolji svjetski čajevi, koji su se nekada mogli naći samo u zabačenim selima nama dalekih zemalja, mogu pronaći na ladicama velikih metropola i naravno na provjerenim sajtovima na internetu.

Sa toliko različitih čajeva na raspolaganju, može doći do zabune oko toga koju vrstu treba piti?

Ako tome dodamo pitanje o zdravstvenim prednostima, situacija postaje zamršena, a samo smo krenuli popiti šolju dobrog čaja, iz zabave ili da riješimo neki problem.

Zdravstvene prednosti čaja variraju ovisno o vrsti čaja i, naravno, o potrošenoj količini.

Istraživanja su potvrdila da definitivno postoje zdravstvene koristi za osobe koje svakodnevno piju prirodni čaj.

Prije nego što vidimo koji je to najbolji čaj za potenciju kod muškaraca kod nas, da vidimo nekoliko činjenica vezanih za čaj i potenciju.

Istorijat čaja

Pisana istorija čaja započinje davne 2737. pne.

Ta nam legenda govori da je čaj prvi otkrio kineski car Chen Nung. Prema ovoj legendi car je volio da zagrije i vodu, i tek kada voda proključa istu je pio.

Igrom slučaja dok je kuhao vodu, u lonac je upalo nekoliko lišća biljke Camellia Sinensis (poznata pod imenom kod nas – Čaj).

Car Chen Nung odlučio je popiti vodu i isprobati ukus proključale vode sa ovom biljkom. Osjetio je veliku snagu i osjećaj zadovoljstva, koji prije nije imao sa običnom ključalom vodom.

Tokom stoljeća ovaj grm čaja iz Kine je prenošen je na druga mjesta. Sjeme čaja došlo je u Japan putem budističkih svećenika koji su išli u Kinu na studije. Koristili su čaj u posebnim ceremonijama i nudili ga samo kraljevima.

U to vrijeme čaj su mogli priuštiti samo vrlo bogati ljudi. Ali čaj se širio.

Tek je u 17. vijeku čaj doašao na tlo Evrope, a masovnijom proizvodnjom postao je dostupan za sve ljude a ne samo za bogate.

cajevi za potenciju

Vrste čajeva

Crni čaj

Crni čaj ili crveni čaj u Kini jedan je od najpopularnijih okusa čaja i potpuno je oksidiran. Listovi biljke Camellia sinensis suše se, valjaju, oksidiraju / fermentiraju i suše ili peku kako bi se dobio jak, puni okus.

Ukus: sladan, punog tijela, jak.

Popularne sorte: Assam, Darjeeling, Earl Grey

Zeleni čaj

zeleni matcha caj
Matcha čaj

Zeleni čaj je najpopularniji čaj u svijetu, neoksidiran je i sadrži manje kofeina od crnog čaja. Listovi se beru, suše i termički obrađuju da bi se spriječila oksidacija. Kinezi često spaljuju lišće, što stvara mutniju zelenu boju, dok će ih Japanci obično pariti i postići svjetliju zelenu.

Ukus: biljni / travnati, zemljani, svijetli

Popularne sorte: Matcha, Sencha, barut zeleni čaj, Dragonwell (Longjing) zeleni čaj

Bijeli čaj

Napravljene od lišća biljke Camellia sinensis u provinciji Fujian, sorte bijelog čaja najmanje su obrađene od svih čajeva. Listovi se jednostavno ostavljaju da sami uvenu i osuše se, što im daje vrlo nježan, prirodno sladak i zaokružen okus. Sadrži vrlo malo kofeina.

Ukus: cvjetni, nježni, voćni

Popularne sorte: srebrna igla (Baihao Yinzhen) i bijeli božur (Bai Mudan)

Biljni čaj

Biljni čaj ne dolazi iz listova čaja kao druge sorte. Napravljen je od sušenog bilja, voća i cvijeća, koje može stvoriti širok spektar osjetljivih okusa. Ove vrste čaja ne sadrže kofein, što ih čini idealnim za kupce koji imaju ograničenja u prehrani.

Uobičajeni sastojci biljnih infuzija uključuju kamilicu, đumbir, limunsku travu, pepermint, šipke, hibiskus i suho voće.

Biljni čajevi se vijekovima koriste za liječenje mnogih polesti, pa tako i kod problema sa potencijom ili veličinom penisa.

Ukus: nježan, voćni / zeljasti, slatki

Popularne sorte: hibiskus, kamilica, pepermint, Yerba Mate

Rooibos čaj

Rooibos čaj, ili afrički crveni čaj, biljni je čaj koji dolazi od Južnoafričkog crvenog grma, a lišće se samelje i natuče prije nego što se fermentira i osuši. Zeleni rooibos čaj ne prolazi kroz proces oksidacije / fermentacije i ima lakši okus.

Ukus: slatki, glatki, zemljani

Popularne sorte: crveni rooibos i zeleni rooibos

Oolong čaj

Oolong, ili wulong, čaj je poluoksidiran i bere se kasnije tokom sezone od zelenog čaja. Listovi potječu iz biljke Camellia sinensis, ali su dobija bacanjem ili protresanjem u košare, što mijenja proces oksidacije. Oni su termički obrađeni kako bi zaustavili oksidaciju, koja se može razlikovati u zavisnosti od regije i stvoriti različite ukuse.

Izgled: kreće se od svijetlog i mirisnog do tamnog i punog tijela, ovisno o stupnju oksidacije

Popularne sorte: Ti Kuan Yin (Željezna božica milosti) i Dan Cong (čaj Phoenix)

Problem sa potencijom

Problem sa potencijom
Problem sa potencijom

Muška potencija je sposobnost muškarca da postigne i održi erekciju i da ejakulira prilikom seksualnog čina.

Muška potencija se znatno razlikuje od muškarca do muškarca. Na (im)potenciju zavisi mnogo faktora, kao što su:

 • Starosna dob
 • Rasa
 • Loše navike
 • Tip posla
 • Fizička konstitucija
 • Temperament
 • Erotski podsticaji
 • Stres
 • Ostali interesi muškarca koji nisu erotskog karaktera

Starosna dob

Problem sa potencijom zbog starosne dobi je najlakše objašnjiva.

Dječaci u dobi od 15 do 25 godina mogli bi se osjećati krajnje nervozno, zabrinuti zbog upotrebe kondoma ili bi mogli imati strah od trudnoće kao rezultat seksualnog susreta.

Muškarci 26 – 45 godina starosti, to može biti zato što su prezaposleni, stres zbog posla ili porodične situacije, smrt rođaka ili krivica zbog afere.

Kod muškaraca preko 46 godina, u većini slučaja imamo problem zbog stanja srca. Naime, srce je odgovorno za protok krvi, neadekvatan protok krvi u penis rezultirat će lošom erekcijom.

Genetska predispozicija

Takođe nevezano za gore navedene faktore, postoje i seksualno slabi i snažni muškarci.

Ovaj poseban nedostatak (ili prednost) nema nikakve veze sa opštom fizičkom slabošću ili snagom. Seksualnu snagu određuju posebne žlijezde koje izlučuju spermu. Isto tako u određenoj mjeri seksualna moć može ovisiti o količini tekućine koju izlučuju prostata i sjemeni mjehurići.

Uglavnom je genetski predodređena.

caj za potenciju za muskarce

Koliko često i dugo imate seks

Neki muškarci izjavljuju da mogu dobrovoljno zadržati dio svog ejakulata, ako žele ubrzo nakon toga pratiti drugi koitus.

Takođe ima sasvim zdravih i normalnih muškaraca u njihovim seksualno najproduktivnijim godinama koji mogu imati seksualne odnose samo dva puta sedmično, a najviše u izuzetnim okolnostima jednom dnevno.

Postoji i jedna manjina muškaraca, koji pak mogu ponoviti čin tri, četiri ili više puta uzastopno ili u vrlo kratkim intervalima tokom nekoliko dana bez ikakvih problema po zdravlje, potenciju, tvrdoću i veličinu penisa.

Kada iz bilo kog razloga ne možemo da se svrstamo u neku od gore navedenih grupa muškaraca, najvjerovatnije da smo suočeni sa izlečivom bolešću koja se zove impotencija.

Tipovi impotencije

Impotencija, poznata i kao erektilna disfunkcija, čest je seksualni problem koji pogađa milione muškaraca širom svijeta. Muškarci koji pate od impotencije suočavaju se s neprekidnom nemogućnošću postizanja ili održavanja erekcije koja je dovoljna za završetak seksualnog odnosa.

Impotencija se liječi i muškarci koji pate od ovog stanja mogu voditi normalan seksualni život.

Ovisno o uzroku impotencije, medicinski stručnjaci definirali su 6 vrsta impotencije. Ovo pomaže liječnicima da postave pravu dijagnozu i predlože najbolju liniju liječenja.

Arteriogena impotencija

Arteriogena impotencija nastaje kada arterije koje dovode krv u penis postanu sužene. Penis stoga ne može primiti dovoljno krvi potrebne za erekciju. Arteriogena impotencija više se primjećuje kod starijih ljudi, posebno onih koji pate od dijabetesa ili visokog krvnog pritiska.

Vozači bicikla mogu takođe prijaviti ovu vrstu impotencije, jer često održavaju trenje u arterijskom području, što uzrokuje da se u arteriji razvije forma nalik ugrušku.

Endokrinološka impotencija

Poznata i kao hormonska impotencija, endokrinološka impotencija nastaje zbog neravnoteže ili nedostatka spolnih hormona – testosterona i estrogena – u krvotoku. Čini gotovo 5 do 10% sve organske impotencije.

Impotencija od dijabetes melitusa

Impotencija je vrlo česta među dijabetičarima. U stvari, oko 50% svih dijabetičara su pacijenti muške impotencije. Muškarci koji pate od dijabetičke impotencije trebali bi uložiti napore da kontrolišu nivo šećera u krvi promjenom načina života i prehrambenih navika, a također moraju kontrolirati nivo šećera u krvi mjesečno.

Neurogena impotencija

Opskrba živca penisa vrlo je osjetljiva i komplicirana. Erekcija se postiže ili održava zbog impulsa koji se vode duž živaca u penisu; jer kontroliraju arterije i vene koje mijenjaju protok krvi unutar penisa.

Ozljeda leđa, posebno ona koja uključuje kičmeni stub i kičmenu moždinu ili druge živce povezane s penisom, osim povreda drugih živaca u penisu također može uzrokovati neurogenu impotenciju. Kao rezultat toga, mogu se izvesti operacije na rektumnoj prostati, mokraćnom kanalu, kičmi i mokraćnom mjehuru kako bi se pomoglo u liječenju impotencije.

Psihogena impotencija

Impotencija se može javiti i iz psiholoških razloga. Muškarci koji pate od psihogene impotencije nemaju nijedan fizički problem koji inače uzrokuje impotenciju. Depresija, stres i problemi u vezi su neki od faktora koji mogu uzrokovati psihogenu impotenciju.

Venogena impotencija

Tijekom erekcije vene se zaključavaju gotovo u potpunosti kako bi spriječile izlazak krvi iz penisa. Međutim, kod nekih muškaraca vene propuštaju krv i iz tog razloga penis ne uspijeva održati erekciju uzrokujući venogenu impotenciju. Ova vrsta impotencije je takođe prilično česta i čini skoro 30-70% svih slučajeva impotencije.

Pretjerana seksualna aktivnost

Hiperseksualnost
Hiperseksualnost

Razloga za povremenu seksualnu nesposobnost može biti nekoliko. Kad se od bilo kojeg muškarca traži u seksu više od onoga što može normalno izvesti, njegovo tijelo to jednostavno odbije. Uprkos najjačim uzbuđenjima, ne dolazi do erekcije ili ejakulacije. Ova privremena i povremena nesposobnost sasvim je normalna.

Čak šta više, kod zdravog muškarca nije samo normalna, već i korisna!

To je prirodna samoodbrana organizma od povreda. Na primjer, ako se očekuju daljnja erekcija nakon što se potroši raspoloživa zaliha sperme, potrebni su veliki napori mozga i tijela da se stvori napetost polnog organa potrebna za efikasnu suradnju u genitalnom činu.

Ako ne bismo imali povremenu seksualnu nesposobnost, ili nezainteresovanost, moglo bi doći do pretjerane seksualna aktivnosti, a ona može uzrokovati lagane bolove u slabinama, i što je još važnije, umanjiti jasnoću i koncentraciju u radu mozga. Zbog toga treba izbjegavati pretjeranu seksualnu aktivnost ako ona šteti našem tijelu.

Hiperseksualnost

Hipersesualnost se razlikuje od pretjerane seksualne aktivnosti. Na žalost hiperseksulnost je bolest.

Pretjerana je zaokupljenost seksualnim fantazijama, porivima ili ponašanjem koje je teško kontrolirati, uzrokuje socijlane probleme ili negativno utječe na vaše zdravlje, posao, veze ili druge aspekte vašeg života.

Kompulzivno seksualno ponašanje može uključivati mnoštvo često ugodnih seksualnih iskustava. Primjeri uključuju masturbaciju, cybersex, višestruke seksualne partnere, upotrebu pornografije ili plaćanje seksa.

Međutim kada ova seksualna ponašanja postanu glavni fokus vašeg života, teško ih je kontrolirati i ista ometaju ili štete vama ili drugim osobama, takva ponašanja se mogu smatrati kompulzivnim seksualnim ponašanjem tj. hipersesualnošću.

Neliječeno kompulzivno seksualno ponašanje može naštetiti vašem samopoštovanju, vezama, karijeri, zdravlju i drugim ljudima.

Simptomi hiperseksualnosti

 • Imate ponavljane i intenzivne seksualne fantazije, porive i ponašanja koji vam oduzimaju puno vremena i osjećate se kao da su izvan vaše kontrole.
 • Osjećate se nagnano na neko seksualno ponašanje, osjećate oslobađanje od napetosti nakon toga, ali osjećate i krivnju ili grižnju savjesti.
 • Bezuspješno ste pokušali smanjiti ili kontrolirati svoje seksualne fantazije, porive ili ponašanje.
 • Kompulzivno seksualno ponašanje koristite kao bijeg od drugih problema, poput usamljenosti, depresije, anksioznosti ili stresa.
 • Imate problema sa uspostavljanjem i održavanjem zdravih i stabilnih veza.

Hiperseksualnost i impotencija

Iako zvuči paradoksalno, hiperseksulanost kod muškaraca, može biti uzrok impotenciji. Razlog tome može se potražiti zbog seksualne dosade koja dolazi vremenom kao posljedica hiperseksualnosti.

Seksualna nezainteresovanost je zagarantovani put ka erektilnoj disfunkciji – impotenciji.

Prirodni lijek za potenciju

Prirodna nreprerađena hrana, uvijek je dobar izbor u borbi protiv impotencije. Takva hrana je sigurna i u mnogim slučajevima efikasna.

Kombinacija programa vježbanja, prehrane i prirodnih čajeva ili tableta za potenciju pomoći će vam da se prirodno i sigurno povećate veličinu penisa i jačinu erekcije.

Naučnici su imenovali 5 namirnica za liječenje erektilne disfunkcije. Ove namirnice nisu previše popularne na našem području, ali njihova efikasnost je dokazana.

Avokado

prirodna hrana za potenciju
Prirodna hrana za potenciju

Azteci su otkrili da avokado povećava seksualnu energiju. Smatrali su da oblik ploda podsjeća na muški testis. Danas su pronađeni naučni dokazi koji govore da avokado zaista poboljšava seksualnu energiju.

Avokado sadrži mnoge nezasićene masti. Podiže seksualnu energiju i liječi srce i krvne sudove poboljšavajući krvotok. Avokado pozitivno utječe na potenciju, jer srčani poremećaji često provociraju erektilnu disfunkciju.

Šparoge

Šparoge sadrže puno vitamina (vitamin A, E, C, vitamin B1, B2 i vitamin PP). Uz to šparoge sadrže cink, željezo, vlakna, kalij, kao i folnu kiselinu. U kombinaciji ovaj mineralni i vitaminski koktel čine neku vrstu prirodne Viagre. Svi sastojci potrebni su za normalizaciju libida. A cink je glavna komponenta u sjemenu.

Rukola (Rikola)

Rukola je česta komponenta u različitim salatama. Bogata je antioksidantima i mineralima. Biolozi su otkrili da komponente Rukole djeluju na sprečavanju prodora otrova iz okoline i hrane. A toksini loše utječu na libido i reproduktivni sistem tijela.

Smokve

Smokve sadrže visok nivo kiselina, vlakana, šećera, vitamina B1, B3, C, kalcijuma, natrijuma, fosfora i magnezijuma. Smokve poboljšavaju probavni i kardiovaskularni sistem.

Limeta

Limeta je odličan izvor antioksidansa, folne kiseline, vitamina C – svega što je potrebno za zdravlje muškaraca. Grejp, limun, mandarine s plodovima mora bit će lijepa zamjena za ovo voće, ako niste u mogućnosti da nabavite limetu.

Narodni lijek za potenciju

Za mušku potenciju postoji odličan narodni lijek – mrkva kuhana u mlijeku. Mrkvu treba narendati, pomiješati sa miljekom i skuhati u odnosu 1:1. Ovu smjesu uzimati 1/3 šolje 3 puta dnevno. Za bolji učinak dodati 1 kašičicu meda.

Sredstva za potenciju

Sredstva za potenciju djelimo u više grupa. Najvažnije grupe su:

Svaka gore poemnuto sredstvo ima svoje prednosti i mane.

Hemijske tablete za potenciju

Najpoznatije su Viagra i Cijalis. Poznate su da u vrlo kratkom vremenskom periodu dolazi do naglog povećanja penisa.

Dva su glavna nedostatka ovih tableta.

Kao prvo čak i jedna tableta, za organizam koji nije 100% zdrav može dovesti do katastrofalnih posljedica. Pogotovo ako se koriste u kombinaciji sa alkoholom, drugim tabletama ili drogama.

Takođe na tržištu postoji mnoštvo jeftinih plagijata ovih tableta, za koje ne postoji dokaz o učinkovitosti. Muškarci se odlučuju na ove varijante zato što za njih nije potreban recept od liječnika i zato što su jefitnije od originala.

Najteže kontraindikacije ovih lijekova su sljepilo, srčani udar i smrt. Kod falsifikata, mogu biti i brojne alergijske reakcije kao i uništavanje imunog sistema.

Međutim, hemijske tablete imaju i prednosti. Brže djeluju od prirodnih lijekova i cijena im je niža.

Prirodne teblete za potenciju

Danas su poznata i razna prirodna sredstva za potenciju. Za razliku od hemijskih elemenata prirodne talbete za potenciju su napravljene isključivo od biljaka. Tako bi bar trebalo biti.

Kao i kod hemijskih tableta, i ovde postoje brojni falsifikati na tržištu, koji pored biljaka, imaju i neke hemijske supstance u tragovima koje pojačavaju dejstvo tableta, ali štete organizmu.

Ako je prirodni lijek ono što tražite, a ne želite kontraindikacije od hemijskih tableta, na našoj stranici možete pronaći 100% originalne i provjerene prirodne tablete za potenciju.

prirodni lijek za impotenciju

Čajevi za potenciju kod muškaraca

Čajevi za potenciju spadaju u red biljnih čajeva i nemaju dodirnih tačaka sa crnim ili zelenim čajem tj. biljkom Camellia Sinensis.

Prednosti čajeva:

 • Nema opasnosti od operacija
 • Nema opasnosti od kontraindikacija kao kod hemijskih proizvoda
 • Čajne mješavine ne djeluju samo trenutno, oni imaju produženo dejstvo
 • Čajevi ne djeluju samo na potenciju, oni djeluju na sve organe koji su povezani sa potencijom, tako da su čajevi dobri i kod problema sa prostatom
 • Čaj je najprirodniji način da se u tijelo unese lijek
 • Skoro je nemoguće da se u čaj ubace neželjeni hemijski elementi

Naši čajevi pružaju dugotrajnu zaštitu od bolesti muških polnih organa. Ne samo penisa, već i prosate, testisa, arterija i cjelokupnog polnog sistema kod muškaraca.

Čajevi su tako izbalansirani, da redovitom upotrebom od nekoliko nedjelja ili mjeseci (zavisno od stepena problema sa potencijom ili veličinom penisa), dolazi do stabilne i potencije i erekcije u bilo koje doba dana ili noći, nevezano kada ste popili čaj!

Ako sto imali probleme sa muškim orgazmima, naši prirodni čajevi garantovano podižu orgazam na viši nivo.

1-14 dana

Penis postaje veći, obimniji, tvrđi. Glavić penisa postaje mnogo osjetljiviji nego inače, a seksulana privlačnost partnera se takođe povećava!

15-30 dana

Trajanje seksulanog čina se drastično povećava, dva ili tri puta. Takođe ejakulacija se povećava i po intezitetu i po obimu.

Poslije jednog mjeseca

U većini slučajeva problemi sa potencijom (i prostatom) nestaju. Problemi kada je u pitanju dužina seksa postaju prošlost. Orgazmi i kod muškarca i kod žene, traju znatno duže.

Gopotent i Omnipotent čaj sastav

gopotent omnipotent caj
Gopotent i Omnipotent čajevi

Gopotent sastav

Basilici herb (Bosiljak) i Urticae folium (Kopriva) poboljšavaju cirkulaciju krvi u organima karlice, povećavaju libido, poboljšavaju erekciju, uvećavaju spermatogenezu.

Rosmarin folium (Ruzmarin) normalizira rad prostate.

Melissa folium (Matičnjak) i Satureiae montanae (Primorski vrisak) imaju umirujuće djelovanje i snižavaju nervnu napetost, produžavaju vrijeme seksa nekoliko puta.

Omnipotent sastav

Šipak hrani bogat izvor vitamina C, jača krvne sudove, poboljšava imunološki sistem.

Kobreziya jača imunitet, štiti od infekcija.

Komorač je bogata vitamina B, poboljšava stanje krvnih sudova, snižava kolesterol, uklanja upale.

Centaury smanjuje upalu, smanjiti.

Smilje je prirodni antispazmodičkim, smanjuje bol i upalu, smanjuje otok.

Sladić poboljšava urina izlučivanje, inhibira rast mikroba flore, bori se protiv kroničnog umora, obnavlja ravnotežu nervnog sistema.

Sve komponente u oba biljna čaja za potenciju su uzgojene u ekološki čistim zonama.

Čajne mješavine su pažljivo i izbalansirano izabrane u svakom preparatu.

Čaj za potenciju komentari

Haris M.
Kupio sam Gopotent čaj za potenciju samo da bih imao veći penis, ali u konačnici je to bio prirodni lijek za sve moje seksualne probleme. Više nemam seksualnu disfunkciju ili prevremenu ejakulaciju. Moj penis je dobio 4,82 cm. To je super!

Marina P.
Naručila sam Omnipotent čaj za svog dečka. Naš seksualni život prošle godine nije bio baš uzbudljiv. Nakon samo jedne sedmice upotrebe, ponovo smo počeli voditi ljubav kao i prve zajedničke noći. Ako imate problema u krevetu, ne propustite priliku da naručite ovaj proizvod.

Marko J.
Godinama me mej mućila veličina penisa. Žalim zbog svih tih godina provedenih zbog depresije. Gopotent čaj je moje probleme riješio za 2 mjeseca i sad mi je penis 18 cm!

Upotreba

Da bi se dobila maksimalna učinkovitost čaja, treba ga koristiti pravilno i redovno.

 • Ugrijte 2 dl vode
 • Dodajte dvije supene kašike čaja
 • Razmutiti u vodi
 • Ostavite da odstoji 15 minuta
 • Popiti dva puta dnevno ujutro i naveče
 • Po želji dodati mlao šećera ili mlijeka

Iako nema neželjenih efekata, čaj se ne preporučuje maloljetnim osobama.

Čaj za potenciju cijena

Omnipotent čaj

 • Srbija – 3700 RSD
 • Hrvatska – 39 EUR
 • Bosna i Hercegovina – 55 BAM
 • Albanija, Kosovo – 39 EUR

Gopotent čaj

 • Crna Gora – 39 EUR
 • Makedonija – 2400 MKD
 • Slovenija – 39€
 • Njemačka, Austrija, Italija – 49€

Klikom na ovaj LINK garantujemo vam kvalitet i originalan proizvod. Za vas pratimo tržište, pronalazimo najbolje ponude i obavještavamo vas o njima.

Naručite čaj za potenciju

čaj za potenciju

  Tag:
  Proizvodi su dodaci prehrani i propisanoj terapiji
  Terms & Conditions | Privacy Policy | Cookie Policy
  Kontakt Prijava na listu
  MAXPonuda.com Copyright © 2024
  Top