Kako najlakše smršati

aktivni ugljen i l-karnitin
prirodan izbor

Kako najlakše smršati bez dijete

Kako najlakše smršati

kako najlakse smrsati bez dijete

Uzimanje aktivnog ugljena prije spavanja može biti odličan način za detoksikaciju tijela i borbu protiv negativnih učinaka pijenja alkohola. Studije su otkrile da uzimanje aktivnog ugljena prije spavanja nakon pijenja alkohola može pomoći da se riješite svih toksičnih komponenti u vašem tijelu.

Aktivni guljen ima izuzetno veliku površinu za upijanje toksina i kemikalija, što pomaže bržem i učinkovitijem upijanju tih tvari. Uzimanje aktivnog ugljena je pristupačna metoda za čišćenje vašeg sustava od štetnih tvari, što je jedan od razloga zašto se često dodaje kozmetičkim proizvodima!

Aktivni ugljen se koristi u bolnicama i hitnim službama kao protuotrov kada pacijent konzumira kemikalije slične otrovu. Također se koristi u liječenju mamurluka i snižavanju kolesterola. Dobrobiti aktivnog ugljena poznate su tisućama godina prije, a u medicini se konačno počeo koristiti prije jednog stoljeća. Međutim, uzimanje aktivnog ugljena prije spavanja postalo je popularno tek posljednjih nekoliko godina.

Uzimanje aktivnog ugljena ne služi samo za detoksikaciju vašeg sustava. Možete ga koristiti i za mršavljenje. Naširoko se koristi u mnogim proizvodima za mršavljenje zbog svoje sposobnosti upijanja vode i toksina, najpopularniji je svakako aktivni ugljen Black Latte. Također se široko koristi u kozmetičkim proizvodima jer vam može pomoći da postignete svjetliju kožu i smanjite akne.

Podrijetlo aktivnog ugljena

podrijetlo aktivnog ugljena

Povijest aktivnog ugljena seže do Egipćana još 3750. godine pne. Koristio se kao kozmetika i lijek. Egipatska medicina sastojala se od mješavine drvenog ugljena i vode zajedno s prahom poznatim kao plovućac. Plovućac bi isušio kožu struganjem gornjih slojeva stanica kože. Vjerovali su da se kroz ovaj lijek može dobiti čistiji ten i glatka, meka koža. Također su drenirali sve apscese nanošenjem tankog sloja razrijeđenog drvenog ugljena na njih i uklanjanjem nakon što su zacijelili.

Iako su ga koristili u to vrijeme, nije se naširoko koristio u medicinske svrhe sve do 50. godine.

Aktivni ugljen benefiti

Ako ga uzmete za tijelo, tijelo se čisti prirodnim putem. Ima prirodnu sposobnost upijanja toksina i otrova, što ga čini iznimno učinkovitim sredstvom za detoksikaciju.

Ne samo da pomaže protiv gutanja otrova, već je izvrstan i za pomoć vašem tijelu u razgradnji masti.

Ako dijelovi vašeg tijela postanu otrovni zbog izloženosti kemikalijama i isti se pretvore u masnoću, ne možete da izgubite na težini jer masnoće neće nikamo nestati osim ako se ne potrudite očistiti toksine iz svog sustava.

Učinak aktivnog ugljena na mršavljenje

Uz L-karnitin, aktivni ugljen jedno je od najučinkovitijih dostupnih pomagala za mršavljenje. Veže toksine u vašem tijelu što smanjuje apsorpciju masti i također snižava kolesterol. Najbolja stvar kod ugljena je što, ako ga konzumirate zajedno s drugim dodacima prehrani, pomaže ubrzati metabolizam.

L-karnitin i mršavljenje

l karnitin i mršavljenje

L-karnitin je hranjivi sastojak i dodatak prehrani koji se prirodno nalazi u tijelu. Ima ključnu ulogu u metabolizmu i procesu sagorijevanja masti u tijelu. Još jedan veliki aspekt L-karnitina je njegova sposobnost da regulira sintezu masti i procese razgradnje u tijelu.

Pomaže u održavanju zdrave tjelesne težine reguliranjem probavnog sustava koji uzrokuje želučane probleme. L-karnitin pomaže u kontroli katabolizma, različitih reakcija koje se događaju unutar tijela koje mogu dovesti do debljanja ili naglog gubitka apetita.

Uz to, L-karnitin također održava zdrave razine inzulina, koji igra vitalnu ulogu u povećanju metabolizma i stopi apsorpcije hranjivih tvari povećanjem razine glukoze dostupne u krvotoku.

L-karnitin se uz tablete za mršavljenje smatra najsnažnijim pojačivačem metabolizma. Ljudi koji pate od zdravstvenih problema poput dijabetesa i visokog krvnog tlaka mogu imati koristi od L-karnitina jer im pomaže poboljšati razinu prehrane reguliranjem sustava za proizvodnju masti u tijelu.

L karnitin iskustva

Najbolji način uzimanja aktivnog ugljena i L-karnitina zajedno je da tri mjeseca pijete jednu kapsulu L-karnitina s malom mjericom aktivnog ugljena. Također se preporučuje da svaki dan unesete najmanje 1g proteina po kilogramu tjelesne težine.

Aktivni ugljen upotreba

aktivni ugljen upotreba

Aktivni ugljen najbolje je popiti s čašom tekućine. Može se uzimati onoliko često koliko je potrebno. Također biste trebali izbjegavati uzimanje aktivnog ugljena s drugim lijekovima i dodacima prehrani.

Posavjetujte se sa svojim liječnikom prije korištenja ako imate bilo kakvo zdravstveno stanje poput HIV-a ili hepatitisa B ili C ili epilepsije.

Učinak uzimanja aktivnog ugljena prije spavanja

Protiv otrova

Učinkovitost aktivnog ugljena u apsorpciji toksina i otrova potpomognuta je velikom površinom njegove porozne vanjske ovojnice. Ima visok afinitet za toksine, kao i za materijale s manjkom enzima. Njegova učinkovitost u uklanjanju toksina s vremenom se povećava, stoga postaje važno dosljedno koristiti ovu tvar.

Sprječava mamurluk

Mamurluk je uzrokovan konzumiranjem alkohola koji ima toksične učinke na vaše tijelo i mozak i može dovesti do mučnine, povraćanja, glavobolje i vrtoglavice nakon obilnog pijenja. Istraživanja su pokazala da uzimanje aktivnog ugljena prije spavanja može pomoći da se riješite svih štetnih posljedica pijenja alkohola u sljedećih nekoliko sati nakon što ste ga konzumirali.

Smanjuje nakupljanje viška plinova

Aktivni ugljen upija sve plinove iz crijeva. Također uklanja toksine i nečistoće iz crijeva i krvotoka dok ostavlja otpadne tvari za sobom, tako da možete imati redovitu stolicu bez potrebe za korištenjem laksativa.

Studije su također dokazale da uzimanje aktivnog ugljena odmah nakon pijenja alkohola može pomoći u smanjenju ovih učinaka uklanjanjem svih vrsta toksina, posebno štetnih kemikalija povezanih s iritacijom jetre i cirozom.

Niže razine kolesterola

Aktivni ugljen ograničava apsorpciju masnoće iz hrane u vašim crijevima. To omogućuje vašem tijelu da apsorbira više hranjivih tvari i sprječava crijevna stanja poput proljeva i plinova.

Protiv starenja

Aktivni ugljen vrlo je učinkovit u uklanjanju toksina iz kože koji uzrokuju prerano starenje kože. Aktivni ugljen pomaže ukloniti sve toksine iz tijela, čime vam daje čistu i zdravu kožu te poboljšava cirkulaciju krvi. Redovito uzimanje ove supstance također sprječava nastanak bilo kakvog začepljenja krvnih žila koje može biti vrlo štetno za čovjeka ako se ne liječi na vrijeme.

Aktivni ugljen za zube

Enzim u aktivnom ugljenu, nazvan lignin, dobro upija masnoće i nečistoće. Sama prisutnost ovog enzima u proizvodu čini ga odličnim za izbjeljivanje zuba. Aktivni ugljen koristi se za izbjeljivanje zubi, ali također uklanja mrlje i šminku.

Liječenje kamenaca u mjehuru

Za osobe koje pate od kamenaca u mokraćnom mjehuru ili cistitisa (infekcije mokraćnog sustava) zbog nakupljanja bakterija u mokraćnom sustavu, aktivni ugalj može biti vrlo korisne za uklanjanje raznih vrsta toksina i bakterija koje uzrokuju takve probleme. Ipak potrebno je posavjetovati se sa liječnikom prije tretmana.

Black Latte

aktivni ugljen black latte
Iako se aktivni ugalj i L-karnitin mogu koristiti neovisno kada je u pitanju tretman da se izgubi višak kilograma, danas postoji jedan proizvod koji je upravo mješavina ova dva sastojka. To je napitak za mršavljenje Black Latte.

Sastav i dejstvo

Zajedno sa aktivnim ugaljem i L-karnitinom, Black Latte ima još dva sastojka u pravom omjeru, a to su kokos i Omega 3 masti. Evo kako sastojci djeluju u ovom proizvodu za prirodno mršavljenje.

Aktivni ugljen

Sprječava apsorpciju masti iz hrane i njeno nakupljanje u tijelu. POkazalo se da uspješno radi na čak 80% unetih masti. Takođe razgradnje i uklanjanje stare masnih naslage i eliminira toksične tvari iz organizma.

L – KARNITIN

Uklanja i razređuje višak potkožnog masnog tkiva. Eliminiše celulit. Opušta kožu i pomaže da koža bude zategnuta poslije gubitka težine.

Kokosovo mlijeko

Potiče ubrzanje metabolizma. Zadužen za skidanje unutarnjih masti nakupljenih u području bokova i trbuha.

Omega 3

Povećava razinu leptina – hormona koji je odgovoran za brzinu razgradnje masti u tijelu. Poznato je da vaše tijelo ne može proizvesti Omega 3, pa je vrlo važno da ga u procesu mršavljenja unosite ishranom.

Kako se koristi?

U šalicu vruće vode dodajte malu žlicu Black Latte-a.

Piti jednom dnevno tijekom doručka.

Preporučeno trajanje tretmana – 1 mjesec

Begin Slim kapsule

begin slim tablete

Kao što smo vidjeli L-karnitin je vrlo važan sastojak u procesu mršavljenja. U tabletama Begin Slim on se kombinuje sa laktobakterijama, koje u ovim tabletama imaju vrlo sličan učinak kao i aktivni ugljen. Laktobakterije naime eliminišu iz tjela ostatke nesvarene hrane i toksine. Takođe ubrzavaju sve metaboličke procese kao i razmenu lipida – proces rastvaranja masti. Pospješuju kod smirivanja iritabilnih creva, što kao rezultat ima poboljšavanje varenja.

Kako se koristi?

Piti 2-3 kapsule svakog jutra sa vodom. Najbolji rezultati se očekuju poslije 28 dana, dok su prvi rezultati viljidvi nakon 5 dana.

Pitanja i odgovori

Da li su preparati sigurni za korištenje?

Da! Sadrže samo 100% prirodne sastojke.

Koja je primarna funkcija proizvoda?

Napitak je prvenstveno namijenjene osobama koje imaju višak kilograma i celulit.

Da li napitak izbacuje tokisne iz tijela?

Da.

Mogu li žene i muškarci koristiti ovaj napitak?

Definitivno! Naravno napitak razgrđje masti i kod žena i kod muškaraca.

Je li korištenje Black Latte i Begins Slim komplicirano?

Ne, piju se jednom dnevno u običnoj vodi.

Koliko je potrebno da se vide prvi rezultati?

Nakon mjesec dana može se izgubiti do 10kg. Poslije tri mjeseca čak 20kg.

Cijena

Black Latte

 • Hrvatska 295HRK
 • Njemačka, Austrija, Italija 49EUR
 • Slovenija39EUR

Slim Begin (tablete)

 • Srbija 3600RSD
 • Bosna i Hercegovina 60KM

Klikom na ovaj LINK garantujemo vam kvalitet i originalan proizvod. Iskoristite popust od 50% i dođite do svog pakovanja sada. Za vas pratimo tržište, pronalazimo najbolje ponude i obavještavamo vas o njima.

Naručite

kako najlakse smrsati

  Proizvodi su dodaci prehrani i propisanoj terapiji
  Terms & Conditions | Privacy Policy | Cookie Policy
  Kontakt Prijava na listu
  MAXPonuda.com Copyright © 2024
  Top