Biljne tablete za potenciju

100% prirodne
produženo dejstvo

Bezbjedni lijekovi za potenciju

Erekcija i prirodni lijekovi?

kako vratiti potenciju
Kako vratiti potenciju

Ako ste se raspitivali kod prijatelja, lekara i na internetu da li prirodni lijekovi mogu doprinjeti da erekcija bude bolja, najvjerovatnije ste došli do razočaravajućeg saznanja da takvi preparati ne postoje.

Priča je delimično tačna, hemijski preparati za potenciju uglavnom jesu opasni za zdravlje ljudi. Oni jesu učinkoviti, zbog dodatih molekula koji trenutno pojačavaju erekciju. Ali isti ti molekuli mogu biti štetni, nekada i vrlo štetni za zdravlje.

Preparati za potenciju na biljnoj bazi drugačije djeluju. Saznajte zašto neke naše tablete kao što su Puriwagra i EffectEro nazivaju Biljni Cialis ili Biljna Vijagra.

Šta je erekcija kod muškaraca

Erekcija je učvršćivanje muškog polnog organa, koje nastaje tokom seksualnog uzbuđenja. Na početku procesa erekcije, arterije penisa se opuštaju i šire, uzrokujući da više krvi teče u penis.

Kako se arterije penisa šire i skupljaju, one vrše pritisak na vene koje inače isušuju krv što uzrokuje da krv ostane u penisu. Sve više krvi teče u penis i to omogućava sve veću erekciju.

Kada je ovaj prirodni proces narušen na bilo koji način, d bi postigli erekciju potrebna nam je pomoć.

Vrste erekcije

 • Refleksna koja nastaje usled pravog kontakta
 • Psihosomatska usled audiovizuelne stimulacije
 • Noćna

Refleksna

Najčešće erekcije nastaju nakon fizičkog kontakta. Kontakt može biti u vidu samozadovoljavanja ili u formi kada nas neko drugi podstiče na erekciju, rukama, jezikom ustima ili bilo kakvim drugim fizičkim kontaktom.

Psihogena erekcija

Isto tako česta pogotogo kod mlađih osoba je uzrokovana vizualnim (ili zvučnim) poticajima. Zamišljajuči ili gledajući neku osobu (ili osobe), maštajući, ali bez kontakta, možemo imati erekciju. Erekcija može biti izazvana i neseksualnim podsticajima kao što je hladnoća, toplota ili određeni materijal donjeg veša.

Noćna erekcija

Treći i posljednji tip je vaša noćna erekcija. To se događa kada ste u dubokoj fazi spavanja (poznato i kao duboka REM). Iako čaršaf koji je nakon noćne erekcije (i ejakulacije) ostao zalepljen od izlvene sperme, nekima uzrokuje osećaj nelagodnosti. Naprotiv, budite srećni, jer je to znak zdravog (i sretnog) penisa!

Šta je orgazam i njegovi benefiti

Strogo medicinski orgazam je niz mišićnih kontrakcija u genitalnoj regiji praćen iznenadnim oslobađanjem endorfina. Orgazam obično prati ejakulaciju kao rezultat seksualne stimulacije.

Orgazam je izuzetno važan za vaš život i zadovoljstvo. Orgazmi oslobađaju hormone u vašem tijelu i ti hormoni imaju brojne prednosti za vaše zdravlje kao što su:

 • Smanjenje upale, stresa, bolova
 • Obezbeđivanje cirkulacije i opuštanja
 • Smanjenje rizika od kardiovaskularnih bolesti

Ejakulacija

ejakulacija
Ejakulacija

Ejakulacija je izbacivanje sjemena (obično sadrži spermu) iz muškog reproduktivnog trakta kao rezultat orgazma. To je završni stadij i prirodni cilj muške seksualne stimulacije, te suštinska komponenta prirodnog začeća.

U rijetkim slučajevima ejakulacija se javlja zbog bolesti prostate.

Kao što semo već rekli, ejakulacija se može pojaviti i spontano za vreme spavanja.

Ejakulacija je obično vrlo ugodna za muškarce. Međutim postoji i disejakulacija. To je ejakulacija koja je bolna ili neugodna. Retrogradna ejakulacija je stanje pri kojem sjeme putuje unatrag u mjehur, a ne van uretre.

Nakon to smo se upoznali sa najosnovnijim pojmovima da vidimo šta to našem penisu smeta da bi bio veliki, debeo i moćan i da li nam u tome mogu pomoći neke biljne tablete za potenciju!

Erektilna disfunkcija. Problemi sa erekcijom.

Erektilnu disfunkciju definišemo, kao nemogućnost održavanja ili zadržavanja erekcije. Erektilna disfunkcija ili ED mogu biti samo privremeni ili simptom nekog većeg problema.

Danas, uz toliko različitih načina da se problem izleči, više nema potrebe zanemarivati Erektilnu disfunkciju, nadajući se da će on otići. Prava opasnost koju predstavlja erektilna disfunkcija je taj, što ista utiče na njegovo samopoštovanje i odnose sa porodicom, prijateljima, saradnicima, a posebno seksualnim partnerima.

Erektilna disfunkcija pogađa većinu muškaraca u njihovom životu i šansa za pojavu raste sa godinama. Istraživanje iz 1999. godine koje je sprovela Nacionalna anketa o ambulantnoj nezi (NAMCS) pokayalo je da je 22 od svakih 1000 muškaraca zatražilo pomoć za lečenje ED. To je 2% stanovništva! I skoro 50% muškaraca između 40 i 70 godina ima poteškoće u dobijanju ili održavanju erekcije.

Prvi važan faktor je utvrđivanje da li su problemi sa erekcijom uzrokovana fizičkim ili emocionalnim problemima. Jedini način da se ispita da li je problem fizički ili psihološki je isključivanjem fizičkih bolesti koje mogu biti krive.

Većina dugoročnih teškoća sa erekcijom prouzrokovana je nekom vrstom fizičke bolesti. Najčešće su vaskularne bolesti, a to su otvrdnjavanje arterija i slabiji dotok krvi u penis, određene vrste lekova i umor.

Kod vaskularnih bolesti, krv nije u stanju da dođe do penisa ili ostane u njemu.

Dok su u oko 70% slučajeva problemi sa erekcijom fiziološke prirode, ostalih 30% su uzrokovani psihološkim faktorima. Ovi faktori uključuju, ali nisu ograničeni na, stres, depresiju i gubitak sampouzdanja.

Poteškoće mogu biti ili dugotrajne ili privremene. U svakom slučaju, to je problem od kojih se muškarci srame, a koji se lako može izbeći.

Postoji mnogo različitih metoda za lečenje erektilne disfunkcije, i medicinske i nemedicinske. Važno je zapamtiti da bi bilo koji tretman trebalo koristiti u kombinaciji sa zdravim načinom života. Droga, alkohol i pušenje igraju veliku ulogu kada su problemi sa erekcijom u pitanju, pa bih ih trebalo suzbiti na najmanju moguću mjeru.

Impotencija u braku

Amina S.
Već sam 10 godina u drugom braku i nisam imala seks zadnjih osam godina. Stvarno se osećam premlado da bih živela život bez seksa! Ali to je komplikovano, jer je moj muž nemoćan zbog zdravstvenih problema. Šta mogu učiniti, kako da mu pomognem, ne želim ni da ga ostavim ni da ga prevarim?

Nemojte ni da pomislite da je impotencija u braku nešto što se događa samo vama! Odbićete supurgu jednom, dvaput, a onda ni ona više neće tražiti seks od vas. I to samo zato što imate problema sa erekcijom. Ne dozvolite da vam brak uništi jedna bolest koja se u današnje vreme može izlečiti, vrlo brzo i efikasno, i što je najbitnije bez pratećih negativnih efekata, koristeći tablete za potenciju na biljnoj bazi.

Da li je veličina penisa zaista bitna?

normalna velicina penisa
Normalna veličina penisa

Debata traje i nastavlja se već dugi niz godina. Da li je veličina penisa zaista, zaista važna?

Odgovor je: Zavisi koga pitate.

Većina žena će reći DA, veličina je definitivno bitna. (Osim ako imaju partnera sa malim penisom, u tom slučaju će prećutati istinu! Ali, verovatno će to priznati svojim drugaricama…)

Većina muškaraca će reći DA, veličina je definitivno bitna. Ne želite da se nervirate zbog razočaranja svoje žene. Ne želite da budete “onaj momak” u svlačionici koji uvek ima šta da sakrije.

Koja je idealna veličina muškog polnog organa?

Prosečna veličina penisa je između 13 i 16 cm. Otprilike 75% muškaraca spada u taj opseg.

Neki su mnogo veći naravno – ali pre nego što se potapšate po leđima (ili negde drugde), vi momci sa većim penisima, budite svesni da preveliki takođe može biti problem ženama! Ako ste obdareni čudovišnim penisom, budite nježni!

Češća je situacija da momci ne spadaju u prosek ili imaju penis skromnijih dimenzija.

Opšti konsenzus anketiranih žena je, da je idealna veličina muškog polnog organa između 16 i 18 centimetara.

I ne zaboravite: kada se anketiraju, većina žena takođe kaže da je obim važan; ponekad čak i važnija od dužine! Većina žena kaže da bi obim penisa trebalo da bude najmanje 12 centimetara.

Znamo na šta mislite ovog trenutka. Šta da radite ako zaostanete za ovim veličinama?

Da li je veličina penisa samo genetski kodirana doživotna kazna? Da li ćete samo morati da naučite da živite s tim – do kraja života?

Vjerovatno idete u teretanu, zar ne?

I gledate šta jedete, zar ne?

Nema sramote kada pokušavamo da poboljšamo zdravlje i fizičku ljepotu – ustvari to je nešto na šta se muškarci obično ponose, zdravo tijelo i dobra kondicija.

Pa zašto bismo se trebali sramiti zbog želje za povećanjem penisa?!?

Ne bismo smjeli. Imati veći penis može učiniti da se muškarac oseća samouvjereniji, privlačniji, živahniji i na kraju bolji u krevetu. A to je dobro i za vas i za vašeg partnera.

Naravno da treba da imate i ostale osobine pravog muškarca koji vas čine privlačnim. Ali svi se moramo suočiti sa činjenicama: Veličina je važna!

Ne stidite se što želite veći penis kada je to danas tako jednostavno – a možete isto učiniti u potpunoj diskreciji.

Tehnike proširenja i poboljšanja penisa: šta zaista funkcioniše?!?

Na internetu se danas nalazi mnogo informacija – i mnogo dezinformacija o proizvodima za poboljšanje, tj. povećanje i udebljanje penisa.

Uz takvo širenje poluistina i otvorenih prevara, teško je ovih dana znati šta je prava istina kada su u pitanju proizvodi za bolju erekciju kod muškarca.

Evo jednostavne istine. Postoji vrlo malo tehnika uvećanja penisa koje stvarno funkcionišu!

Započnimo sa pregledom različitih tehnika koje su vam dostupne

Tehnika kako povećati polni organ br. 1: Uređaji za povećanje

pumpa-za-penis
Pumpa za penis

Uređaji za produženje penisa su široko dostupni. Neki od njih su prilično smešni za upotrebu. Neki od njih koštaju pravo bogatstvo.

Ali da li zapravo rade?

Pa, u stvari mogu. Ako ste voljni uložiti vrijeme, trud i posvećenost, koristeći pravi uređaj – i pravilno ga koristite – možete početi da vidite rezultate već za nekoliko nedelja.

Najrasprostranjenija je vakuum pumpa. Ona stvara protok krvi potreban za erekciju. Ovo bi moglo biti vrlo efikasno i efekat može trajati oko pola sata.

Morate biti sigurni da koristite dobar uređaj, i morate biti pažljivi da se ne povrijedite. I morate biti uporni – možda nećete vidjeti promene ako uređaj ne koristite svaki dan ili više puta dnevno, bar nekoliko nedelja.

Tehnika kako povećati polni organ br. 2: Vježbe za povećanje penisa

vezbe-za-penis
Vjezbe za penis

Vježbe mogu definitivno pomoći da povećate penis – možda čak i malo bolje od uređaja za produžavanje.

To je zato što imate veću kontrolu i više mogućnosti kada ručno radite vježbe.

Opet, da biste osigurali da vaš program vežbanja za povećanje penisa bude učinkovit, i takođe da ne biste povredili sebe, treba da sledite dobar provereni program. Proverite da li su vaše informacije o programu za povećanje penisa proverene i pouzdane.

Moraćete da krenete sporim tempom. Potrebno je vreme, strpljenje i posvećenost. Želećete da izvodite rutinu vežbanja najmanje jednom ili dva puta dnevno tokom nekoliko nedelja.

Tehnika kako povećati polni organ br. 3: tablete za potenciju

Tablete za potenciju
Tablete za potenciju

Najbolja stvar kod tableta za povećanje penisa je da možete brzo dobiti rezultate.

Ne treba vam skupa, glomazna oprema, i najbolje od svega, ne morate ulagati sate i sate svog dragocenog vremena radeći vježbe nedeljama.

Uz vrhunski, potpuno biljne tablete za potenciju poput Puriwagre i EffectEro, ne morate raditi ništa osim uzimanja sićušne kapsule prije planiranog seksa. I skoro odmah ćete početi doživljavati veće, jače erekcije, povećani seksualni nagon, izdržljivost, i bolju kontrolu. Nema više preuranjene ejakulacije!

Naravno, postoji nedostatak ove metode. Realnost je da većina tableta za poboljšanje potencije jednostavno ne djeluje. Brojni proizvođači proizveli su sredstva za potenciju koje neće uraditi bukvalno ništa za dužinu ili obim penisa ili za poboljšanje vaše seksualne moći.

Kada tražite tablete za povećanje penisa koja će vam dati željene rezultate, potražite tabletu koja sadrži provjerene sastojke, koje su odobrene od ljekara. Naši prirodni lekovi za potenciju, su provjereni i odobreni od država u kojima se plasiraju.

Viagra i negativni efekti

viagra nezeljeno dejstvo
Viagra neželjeno dejstvo

Preparat za potenciju Vijagra (ili Cialis) mogu da izazova blage ili ozbiljne neželjene efekte. Navešćemo samo neke od ključnih nuspojava koje se mogu javiti tokom uzimanja Viagre.

Blagi neželjeni efekti

Blage nuspojave Viagre mogu obuhvatati:

 • Glavobolja
 • Ispiranje
 • Probavne smetnje
 • Blage i privremene promene vida, poput plave nijanse vašeg vida, zamagljenog vida i osetljivosti na svetlo
 • Nazalna kongestija (začepljen nos)
 • Bol u leđima
 • Bol u mišićima
 • Mučnina
 • Vrtoglavica
 • Osip

Većina ovih neželjenih efekata može nestati u roku od nekoliko dana ili nekoliko nedelja. Ali ako postanu ozbiljniji ili ne prestanu, razgovarajte sa lekarom ili farmaceutom.

Ozbiljne nuspojave

Ozbiljne nuspojave Vijagre nisu česte, ali mogu se javiti. Ako imate ozbiljne neželjene efekte, odmah pozovite lekara ili hitnu pomoć.

Ozbiljne nuspojave i njihovi simptomi mogu uključivati:

 • Naglo slabljenje vida u jednom ili oba vašeg oka
 • Iznenadni gubitak vida u jednom ili u oba oka
 • Nagli pad ili gubitak sluha
 • Alergijska reakcija
 • Nizak krvni pritisak, ako se Vijagra uzima sa nekim drugim lekovima
 • Kardiovaskularni problemi, poput srčanog udara, nepravilnog rada srca ili šloga, koji se svi uglavnom javljaju kod ljudi sa srčanim bolestima

Biljne tablete za potenciju

PotentMax, Erectil i EffectEro su vrlo poznata imena u ovoj industriji kao i Viagra, zovu je i Prirodna Vijagra. Ali za razliku od Viagre, Purivagra kao prirodni lek za potenciju ima impresivnu listu dokazanih lekovitih sastojaka, uključujući sledeće moćno bilje:

Puriwagra sastav

puriwagra tablete

Tribulus Terretris

Biljka od davnina korišćena za liječenje potentnosti i erektilne disfunkcije. Na prirodan način utiče na povećano lučenje muškog polnog hormona testosterona čiji je nedostatak glavni uzrok nedostatka potencije.

Muira Puama

Jedna od najljekovitijh biljaka koja ima dugu tradiciju. Ima blagotvorno dejstvo na nervni sistem i poboljšanje seksualnih funkcija tijela. Također se koristi kao prirodni lek za potenciju. Povećava seksualnu želju.

Epidemium Brevicornum – Trava uspaljenog jarca

Najznačajnija biljka u svijetu prirode za mušku potenciju, što i sam “narodni” naziv kaže. Doprinosi izuzetnoj “prokrvljenosti” krvnih sudova penisa tako što opušta mišiće krvnih sudova zahvaljujući aktivnoj supstanci boperin kojom je izuzetno bogata. U hormonalnom smislu, podstiče proizvodnju estrogena tj. testosterona, i samim tim povećanje libida. Također, djeluje na sveukupno povećanje energije i otklanjanje umora

Rešenje poput Puriwagra tableta je lak, diskretan način za postizanje rezultata povećanja penisa koji tražite – bez ikakve potrebe da bezbroj sati trošite na ručne vežbe ručno ili igranje sa nezgrapnom opremom.

Testo-Y sastav

testoy

Ekstrakt korena ginsenga

Tradicionalni lijek za erektilnu disfunkciju. Pojačava erekciju. Takođe je dobar za koncentraciju prilikom seksulanog odnosa. Služi i kod borbe sa dijabetesom.

Cink glukonat

vitamin E

EffectEro i Erectil sastav

effectero tablete erectil

Citrulin

Poboljšava libido, puni energijom i povećava izdržljivost, potiče i ojačava srce i krvne žile.

Peruanski mak

Povećava osjećaj penisa i seksualnu izdržljivost, poboljšava sastav i oblik sperme.

Ginko biloba

Produžuje i pojačava erekciju, normalizira krvotok, sprječava razvoj psihogene i organske impotencije.

Tropske trave

Ptychopetalum olacides i gljiva corduceps otklanjaju seksualne poremećaje i potiču živopisne orgazme.

Xtrazex sastav

xtrazex tablete

Ekstrakt kore drveta yohimbe (Pausinystalia yohimbe)
Ekstrakt iz korijena peruanskog ginsenga
Ekstrakt kore muira puama
Ekstrakt kore ginsenga
L-karnitin

ReAction

reaction tablete

Babin zub
Arginin
Peruanski Ginseng
Nar

VirilBlue

virilblue

Korijen peruanske pace
Babin zub
Taurin – Podržava bolju erekciju i povećava nivo testosterona.

Riješenje poput PotentMax, Erectil i EffectEro tableta je lak, diskretan način za postizanje rezultata povećanja penisa koji tražite – bez ikakve potrebe da bezbroj sati trošite na ručne vežbe ili igranje sa nezgrapnom opremom.

Naši prirodni lijekovi koji stvarno pomažu.

Kada se preporučuje uzimanje ovih biljnih tableta?

 • Kod smanjenja seksualne aktivnosti
 • Kod impotencije ili smanjenja potencije
 • Poremećaja libida
 • Infekcija urinarnog sistema (uretritis, cistitis, pijelonefritis)
 • Smanjene kvalitete ili količine sperme
 • Smanjene jačine orgazma
 • Nestabilne erekcije
 • Prijevremene ejakulacije
 • Nemogućnosti čestih seksualnih odnosa
 • Napornog vežbanja
 • Mentalnog i fizičkog umora
 • Čestog stresa

Prednosti prirodnih tableta za potenciju

 • Praktična forma i doziranje
 • Brojna laboratorijska istraživanja su potvrdila pozitivne rezultate kod 96% muškaraca
 • 100% organski sastojci garantuju sigurnost za vaše zdravlje
 • Nema kontraindikacija kod korištenja sa alkoholom
 • Kompatibilnost sa lijekovima

Kako se koriste EffectEro i PotentMax

Tablete se koriste tako što se jedna tableta popije 20-30 minuta pre seksualnog odnosa. Dejstvo tableta nije ograničeno kao kod Vijagre i sličnih hemijskih proizvoda, već se može produžiti na cio dan, a ponekad i na dva dana.

U čemu je tajna biljnih tableta PotentMax i EffectEro?

Specijalna kombinacija sastojaka ovog proizvoda reguliše metabolizam na poseban način, stimuliše proizvodnju testosterona u tijelu povećavajući njegov sadržaj u krvi sve do dostizanja optimalnog nivoa.

Pored toga, jedinstvena formula tableta:

 • Jača imuni sistem
 • Općenito poboljšava zdravlje
 • Pomaže prevazilaženje fizičke napetosti
 • Smanjuje umor nakon napornih mentalnih aktivnosti

Povećava učinkovitost na poslu

Visok pritisak

Za razliku od hemijskih tableta za potenciju, PotentMax i EffectEro ne utiču na visok pritisak.

Gdje naručiti ove biljne tablete za povećanje penisa bez recepta?

Ove tablete mogu se kupiti samo preko službenih stranica proizvođača! Ne mogu se naći u apotekama.

Proces narudžbe je više nego jednostavan. Odaberite vašu državu, ostavite samo telefon i ime, i uposlenici će vas vrlo brzo kontaktirati za precizne podatke u vezi slanja vaših tableta. Sve u naravno najstrožijoj diskreciji! I paket koji ćete dobiti biće vrlo diskretan paket, pa će vas poštedeti neugodni pitanja poštara i ukućana.

Prava rešenja treba da budu ekonomična, efikasna i jednostavna, a upravo su takva riješenja PotentMax i EffectEro.

96% muškaraca je potvrdilo visoku efikasnost naših tableta, iskoristite 50% popusta i naručite svoj proizvod, za svoj bolji i zdraviji seksualni život. Koristeći prirodni lek za potenciju PotentMax i EffectEro, daćete svojoj partnerki šansu da ponovo upozna vaš veliki, debeli i ukrućeni penis!

Cijena tableta za potenciju

PotentMax

 • Srbija – 3600 RSD
 • Bosna i Hercegovina – 60 BAM

Erectil

 • Hrvatska, Slovenija, Kosovo – 39 EUR
 • Austrija, Njemačka – 49 EUR
 • Italija – 47 EUR

ReAction

 • Makedonija – 2399 MKD

Klikom na ovaj LINK garantujemo vam kvalitet i originalan proizvod. Za vas pratimo tržište, pronalazimo najbolje ponude i obavještavamo vas o njima.

Naručite tablete za potenciju

tablete za potenciju  Proizvodi su dodaci prehrani i propisanoj terapiji
  Terms & Conditions | Privacy Policy | Cookie Policy
  Kontakt Prijava na listu
  MAXPonuda.com Copyright © 2024
  Top