Gel za potenciju

prirodni gel
i za nju i za njega

Prirodna sredstva za potenciju

Kako nastaje erekcija

slaba potencija kod mladih

Atmosfera naše planete se sastoji od 78% azota (dušika) i 20% kiseonika. Upravo zbog toliko azota u našoj atmosferi naše nebo je plave boje.

Niste pogriješili stranicu! Na pravom ste mjestu kada je gel za potenciju u pitanju. Kao što ćemo vidjeti i azot i kiseonik su vrlo bitni i za potenciju i erekciju.

Ako pogledate erotsku vrstu fotografije ili video sadržaja, uz pretpostavku da vaš mozak i nervni sistem ispravno rade na stvaranju azotnog oksida, i njegovom transportu ka penisu, tada će obično kod muškaraca nastupiti odgovor tijela na taj azotni oksid u smislu seskualnog pobuđenja i erekcije.

Ako nije u pitanju neka teža bolest, taj molekul koji se sastoji od azota i kiseonika je glavni krivac za izostanak ili lošu erekciju. Bilo bi lijepo kada bismo prostim udisanjem ova dva molekula uspjeli da erekciju održavamo na zavidnom nivou (iako je disanje vrlo važno kao što ćemo vidjeti u samom seksualnom činu). Ali to nije slučaj. Naše tijelo je mnogo komplikovanije nego neki motor u automobilu ili avionu.

Ako tijelo iz bilo kojeg razloga ne proizvodi dovoljno azot oksida, moraćete da se potrudite i da lukavstvom i upornošću natjerate tijelo, da ponovo počne da proizvodi taj element, a kao posljedicu da imate jaku i čvrstu erekciju.

Šta je erekcija?

Erekcija prije odnosa

Proces erekcije započinje u mozgu. Sve započinje seksualnim uzbuđenjem preko čula vida ili stimulacijom. Pokrenuti efekat kreće iz mozga, a završava se u vašem penisu. Kako je ovo jedan vrlo složen proces to znači da postoji šansa da se problem dogodi u bilo kojem trenutku tijekom procesa.

Prvi korak u erekciji započinje u mozgu. Sljedeći korak je signalizacija iz mozga cijelom tijelu da se isto nalazi u fazi uzbuđenja. U ovom trenutku vaš nervni sistem šalje signal na područje zdjelice vašeg tijela, a zatim uzrokuje oslobađanje azotnog (dušičnog) oksida u krvne žile vašeg penisa.

Ovaj azotni (dušikov) oksid tada proširuje vaše krvne žile i uzrokuje veći protok krvi do vašeg penisa.

Krv u vašem penisu počinje da ispunjava tri glavne komore. Ove tri komore počinju da se izdužuju, penis vam postaje tvrd od krvi, a zatim postaje uspravan. Kada se penis potpuno uspravi, razina azotnog oksida u penisu će pasti. U ovom trenutku, vaše će se tri glavne komore zatvoriti i krv će vam se zaglaviti u penisu – dajući vam uspravan izgled, a to je baš ono što i želite da postignete.

Erekcija poslije odnosa

Nakon završetka odnosa i kada ste doživjeli ejakulaciju, krv brzo počinje napuštati penis i erekcija penisa nestaje. Tri glavne komore vašeg penisa vraćaju se u svoju normalnu veličinu i sva krv koja je bila u vašem penisu odlazi. Tada vaš penis ponovo postaje mekan.

krema za produzenje erekcije

Sex i zdravlje

Obično se misli da je seks obična aktivnosti kojom zadovoljavate svoj seksualni nagon, imali senzualna uzbuđenja i na koncu napravili bebu. Iako niko ne spori, ove tri prethodne činjenice, seks je mnogo više od toga.

Zapravo, seks liječi.

Uzbuđenja koja dolaze sa seksualnom aktivnošću imaju veliku moć iscjeljenja, koja može pozitivno uticati na vaše zdravlje.

Koje su to zdravstvene prednosti seksa, zbog kojih se savjetuje redovno učestvovanje u njemu?

Višak kalorija

Ljubav i seks pomažu u trošenju viška kalorija pojedenih u danu. To je zato što se određene količine energije troše prilikom spolnih odnosa. Energija se oslobađa kao znoj u tijelu.

Dobro raspoloženje

Seks oslobađa endorfine u krvotok, poboljšavajući tako dobro raspoloženje za vaš um. Osjećate se opušteno. To seks čini prirodnom preventivnom mjerom protiv blage depresije. Najzadovoljniji čovjek (i žena) je često seksualno aktivan.

Prostata

Još jedna seksualna moć iscjeljivanja je smanjenje rizika od raka prostate. Prostata se kvalitetno održava kroz proizvodnju hormona tokom seksulanog čina.

Koža i kosa

Određena količina estrogenskog hormona izlučuje se u ženskom tijelu tokom seksa. Poznato je da ovo održava kosu sjajnom, a kožu glatkom. To je prirodni tretman ljepote za žene koje umjesto kozmetike žele koristiti terapiju seksualnog zacjeljivanja.

Dobra epizoda vođenja ljubavi smanjuje mogućnost patnje od određenih kožnih bolesti kao što su kožni osip i mrlje. To je zato što se pore kože čiste znojem, čineći je tako glatkom i zdravom.

Prehlada

Seks vas može osloboditi začepljenja nosa kada imate prehladu ili temperaturu. To je zato što je seks prirodni antihistaminik za vaše tijelo.

Glavobolja

Kad god imate blagu glavobolju, isprobajte moć iscjeljivanja seksom, jer to može pomoći u olakšanju. Napetost ograničava krvne žile u mozgu, a seksulana aktivnost ih relaksira pa i glavobolje nestaju.

Miris

Ako ste seksualno aktivni, tijelo vaše parnerke će dati veću količinu biohemijske supstance feromon. To je prirodni seksualni parfem koji koža na ženi oslobađa tokom seksualnog čina, a vas čini još više uzbuđenim. Takođe kod muškarca imamo lučenje feromona u manjem obimu nego kod žena, i oni su interesantni za žensko tijelo u periodu ovulacije.

Savjeti za bolji sex

Razgovor

Kako vrijeme prolazi u vezi, lako je ući u kolotečinu i samo proći kroz pokrete, umjesto da u krevetu izrazite ono što stvarno želite i trebate. Seksoterapeuti predlažu da prekinete ovaj ciklus i otpočnete iskreni razgovor o seksu, šta želite ili ne želite, šta vas uzbuđuje, šta biste željeli da isprobate itsl.

Zdrava ishrana

Pravilno tretiranje tijela dobrom prehranom pomaže cijelom tijelu, uključujući i libido. Jedite zdravu hranu kako biste smanjili holesterol i zadržali brujanje kardiovaskularnog sistema, ovo će osigurati da cirkulacija krvi u periodu erekcije bude uvijek na zavidnom nivou.

Vježba

Svakodnevno vježbanje je prava blagodat za dobar seksualni život. Čak i samo 15 minuta vježbanja dnevno poboljšaće samopoštovanje, sliku o sebi i libido. Vježbanje čini fizičke aspekte seksa ugodnijim. Nadalje, pretvaranje vježbe u naviku promovira kardiovaskularno zdravlje, što je neophodno za normalnu erektilnu funkciju.

Apstinencija

Apstinencija kao savjet za seks? Vjerovali ili ne, to je siguran način da poboljšate seks i učinite vaš sljedeći susret sa partnerom još uzbudljivijim. Ako vježbate apstinenciju nekoliko dana, apstinencija čini da se požuda poveća, što je bitan preduslov za dobru erekciju.

Plan za seks

Možda ne zvuči tako romantično, ali to je sjajan način da poboljšate svoj seksualni život i zadovoljite ženu. Napravite plan za seks. Odvajanje vremena ili uređivanje prilika za seks je vrlo važno, posebno za zauzete parove ili one s djecom. Ne dopustite da se učestalost seksa smanjuje zbog umora ili nemogućnosti pronalaska pravog vremena.

Komplimenti

Ako želite siguran način da je izludite i osigurate bolji seks, pronađite određenu osobinu ili tjelesnu prednost na partnerki i recite joj da bolja za tu osobinu ili dio tijela ne postoji.

Predigra

Bez obzira na to kolika je požuda između vas i vaše partnerke, i koliko ste dugo zajedno ne štedite na predigri. Predigra uveliko doprinosi jačem orgazmu i boljem seksu. Uvježbavanje vašeg nervnog sistema prilikom predigre povećat će osjetljivost, uzbuđenje i snagu orgazma i kod vas i kod partnerke. Vaše strpljenje i pažnja donijet će dividende.

Lubrikanti

Nema srama u korištenju lubirkanata za uspješnije zadovoljavanje žena. Bilo da se radi o stresu, određenim mjesecima ili umoru, ponekad je žene teško fizički uzbuditi čak i sa najboljom željom i predigrom. Lubrikanti u ladici kraj kreveta može postat i vaš i njen najbolji prijatelj u takvim situacijama.

Promijenite lokaciju

Vodite ljubav na različitim mjestima da biste iskusili drugačiju energiju. Recimo ljubav u prirodi bez ikakvih tehnoloških pomagala muzike, televizora ili telefona može vratiti seksulani prirodni ritam. Budite maštoviti.

Kako da seks duže traje

Najpoznatija tehnika je Coitus Prolongatus, gdje se trudite da, kao muškarac, što kasnije imate ejakulaciju (izbacivanje sjemena). Ovo se postiže vježbama disanja.

Prije odnosa

Vizualizirano disanje

Pronađite udobno mjesto na kojem možete zatvoriti oči i kombinirati usporeno disanje sa svojom maštom. Zamislite opuštanje kako ulazi u vaše tijelo, a napetost napušta vaše tijelo. Udahnite duboko u prirodnom ritmu.

Vizualizirajte kako vaš dah ulazi u nosnice, odlazi u pluća i širi prsa i trbuh. Zatim, zamislite kako dah izlazi na isti način. Nastavite disati, ali svaki put kad udahnete, zamislite da udišete više opušteno. Svaki put kad izdahnete, zamislite da se rješavate malo veće napetosti.

Progresivno opuštanje mišića

Prebacite svoje misli na sebe i na svoje disanje. Udahnite nekoliko puta duboko, polako izdahnuvši. Mentalno skenirajte svoje tijelo. Primijetite područja koja se osjećaju napeto ili skučeno. Brzo opustite ova područja.

Okrenite glavu glatkim kružnim pokretima jednom ili dva puta. (Zaustavite pokrete koji uzrokuju bol). Nekoliko puta zarolajte ramena prema naprijed i nazad. Neka se svi vaši mišići potpuno opuste. Prisjetite se ugodne misli na nekoliko sekundi. Udahnite još jednom duboko i polako izdahnite. Trebali biste se osjećati opušteno.

Opustite se uz muziku

Kombinujte vježbe opuštanja sa omiljenom muzikom u pozadini. Odaberite vrstu muzike koja vam podiže raspoloženje ili koja vas umiruje. Neki se lakše opuštaju dok slušaju posebne ploče na starom gramofonu za opuštanje koje pružaju muziku i upute za opuštanje.

Za vrijeme odnosa

Nakon priprema, u toku samog odnosa radi produženja seksualnog čina, najbolje je kombinovati ritmičko sa dubokim disanjem.

Ritmičko disanje

Ako je vaše disanje kratko i ubrzano, usporite ga dugotrajnim, polaganim udisajima. Udahnite polako, a zatim polako izdahnite. Brojte polako do pet dok udišete, a zatim polako brojte do pet dok izdišete. Dok polako izdišete, obratite pažnju na to kako se vaše tijelo prirodno opušta. Prepoznavanje ove promjene pomoći će vam da se još više opustite.

Duboko disanje

Zamislite mjesto točno ispod pupka. Udahnite to mjesto ispunjavajući trbuh zrakom. Neka vas zrak ispuni od trbuha prema gore, a zatim ga ispustite, poput ispuhivanja balona. Sa svakim dugim, polaganim izdahom trebali biste se osjećati opuštenije.

Upornim vježbanjem disanja prije i u toku seksa, vremenom ćete postati pravi stručnjak u tehnici Coitus Prolongatus.

kako povecati penis

Kako nedostatak sexa utiče na zdravlje

Vidjeli smo kakve sve prednosti ima redovna seksualna aktivnos. Sa druge strane, duga apstinencija (ne ona kratkotrajna koje je korisna) sa sobom nosi niz zdravstvenih problema.

Stres

Seks čini da vaše tijelo oslobađa hormone, poput oksitocina i endorfina, koji vam mogu pomoći u upravljanju posljedicama stresa. Nedostatak seks je loše za stres.

Memorija

Neka su istraživanja pokazala da se ljudi koji imaju češće seksualne odnose bolje sjećaju uspomena. Postoje znakovi da seks može pomoći vašem mozgu da se neuroni bolje povežu i da mozak općenito bolje radi.

Odnos sa partnerom

Redovni seks pomaže vam da se osjećate emocionalno blisko s partnerom, što otvara vrata boljoj komunikaciji. Sasvim je logično da parovi koji imaju redovni seks često kažu da su sretniji od onih parova koji ga izbjegavaju.

Ali to ne znači da se mora pretjerivati. Ponekad je i 4-5 puta mjesečno sasvim dovoljno.

Imuni sistem

Redovni seks može pomoći vašem tijelu da se bori protiv bolesti. Stoga neredovit seks može dovesti do više prehlada na primjer. Istraživanja su pokazala da ljudi koji su imali seksualne odnose jedan do dva puta nedeljno, imali viši nivo antitjela (imunoglobulin A) koja igraju važnu ulogu u vašem imunološkom sistemu, za razliku od ljudi koji su imali neredovite seksualne odnose.

Rak prostate

U jednoj velikoj studiji na gotovo 30.000 muškaraca, oni koji su u prosjeku ejakulirali više od 21 puta mjesečno imali su manje šanse za rak prostate tijekom svog života, u usporedbi s onima kod kojih je ejakulacija bila četiri do sedam puta mjesečno.

Kako povećati penis

Vidjeli smo koje sve prednosti ima seks u našim životima, i na kakve opasnosti možemo naići ako redoviti seks izostane.

Seksa nema bez penisa. Tvrdog penisa. Mali penis, može takođe biti problem koji bi se trebao (i može se) riješiti.

Pad erekcije tokom odnosa je takođe učestali problem kod modernog muškarca, koji može biti uzrokovan fizičkim ili psihičkim problemima. I ovaj problem ne bi trebao osati bez riješenja u XXI stoljeću.

Najveći penis na svijetu, je zabilježen kod Roberto Esquivel Cabrera meksikanca čiji je penis dugačak nevjerovatnih 48 cm! Prosječna dužina penisa u našem dijelu Evrope se kreće od 12 do 15cm.

Postoji više načina kako se može postići povećanje dužine i obima, i kako postići tvrdu erekciju i kako održati erekciju tokom odnosa.

 • Hirurški zahvat
 • Vježbanje penisa
 • Pumpe i proteze
 • Pravilna ishrana
 • Promjena životnih navika
 • Tablete, gelovi, čajevi, napitci, sprejevi i ostali preparati

Prosječno trajanje erekcije je od nekoliko minuta do pola sata. Ono zavisi od mnogo faktora, a presudni su: godine, zdravlje, stepen uzbuđenja, da li je u pitanju masturbacija ili seks sa partnerkom, kao i psihičko stanje muškarca.

Operacija penisa

U današnje vrijeme plastična hirurgija doživljava pravu ekspanziju. Na sve strane možemo vidjeti zahvate kada je u pitanju lice, i već uobičajene operacije grudi i zadnjica kod žena.

Manje je poznato da postoje i plastične operacije penisa.

Prednosti, ako se operacija izvede stručno su očigledne. Platite, legnete na sto, i kada se probudite problem sa veličinom, obimom i tvrdoćom je riješen.

Danas imamo dovoljno podataka, da možemo predočiti i negativne strane (nuspojage) hirurškog zahvata.

 • Ako tokom operacije oštetite živce, riskirate gubitak osjećaja u penisu
 • Rizikujete trajne ožiljke
 • Ne postoje garancije
 • Prije operacije potpisujete izjavu o odricanju odgovornosti hirurga, te da nećete tužiti hirurga ako nešto krene po zlu
 • Postupak će vas koštati između 5.000 i 20.000 američkih dolara ako odete kod uglednog hirurga

Da li ste spremni da idete na operaciju, ako postoje neinvazivni načini da postignete željenu dužinu, širinu i tvrdoću, po mnogo manjoj cijeni?

Vježbe za veći penis

Istezanje

Istezanje je jedan od najpopularnijih načina za povećanje dužine penisa. Za ovu vježbu trebat će vam samo pet minuta.

Uhvatite penis odmah iza njegove glave. Ne držite je previše čvrsto ili previše labavo. Sada ga povucite prema koljenu. Osjetit ćete rastezanje, ali bez značajne nelagode ili bola. Držite ga u tom položaju 20 do 30 sekundi. Vratite penis u prvobitni položaj, a zatim ga povucite prema pupku. Držite ga tamo još 20 do 30 sekundi. Zatim ga povucite udesno i lijevo. Držite penis u ispruženom položaju 20 do 30 sekundi. Dovedite ga u prvobitni položaj i opustite se.

Rotirajuće istezanje

Ovo je slično prethodnoj vježbi s malim zaokretom. Ova vježba će vam potrajati oko pet minuta.

Uhvatite penis tik ispod njegove glave i čvrsto ga izvucite prema van. Osjetit ćete istezanje, ali ne i bol. Sada kružno pomičite penis, održavajte istezanje i stisak. Desnom rukom ga okrećite u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, a lijevom za okretanje u smjeru kazaljke na satu. Vaša jedna rotacija trebala bi trajati oko 30 sekundi. Za svaki pravac napravite najmanje tri rotacije.

kako prirodno povecati polni organ
Kako prirodno povećati polni organ

Jelqing

Ova vježba je vrlo jednostavna, ali efikasna. Poboljšat će tvrdoću i veličinu vašeg penisa.

Provjerite je li penis djelomično uspravan i koristite mazivo poput dječjeg ulja ili vazelina. Držite penis u osnovi palcem i kažiprstom. Polako pomičite ruku prema penisu održavajući pritisak. Zaustavite ruku odmah ispod glavića penisa. Ovo je jedan prolaz (jelq) i trebalo bi vam 2 do 3 sekunde da napravite 1 jelq. Ovo pomaže u guranju krvi prema vrhu penisa i neće uzrokovati bol. Ponovite ovaj postupak.

Kegel

Kegel će vam pomoći da dobijete tvrdokorni penis. Redovito vježbanje kegela rezultirat će jačom i dugotrajnom erekcijom, jer poboljšava protok krvi u penisu. Za ovo će vam trebati oko 30 minuta.

Prvo, morat ćete napipati mišić svog penisa (Pubococcygeus). Možete ga prepoznati zaustavljanjem protoka urina. Mišić angažiran na njegovom zaustavljanju je vaš mišić koji tražite. Sad zadržite mišić u kontrakciji oko pet sekundi, a zatim ga otpustite. Napravite pauzu i ponovite metodu koliko god puta želite. Morate to raditi oko 30 minuta svaki dan da biste vidjeli poboljšanje erekcije.

Suprotno istezanje

Nasuprot istezanju još je jedna učinkovita vježba za produžavanje penisa. Za to će vam trebati samo pet minuta.

Držite penis tik ispod glavića u ruci koja nije previše čvrsta ili previše labava. Sada drugom rukom držite tijelo penisa za podnožje. Povucite obje ruke u suprotnom smjeru. Odnosno, povucite ruku blizu glave prema gore, a ruku bliže testisima prema dolje, bez nanošenja boli! Morate osjetiti samo istezanje, a ne bol. Zadržite položaj oko 30 sekundi, a zatim se opustite. Ponovite ovu metodu. Nakon što obavite dovoljan broj istezanja, pustite penis da se opusti.

Koliko spermiji žive nakon ejakulacije? Životni vijek sperme nakon ejakulacije zavisi gdje je završila sperma.

Sperma koja je zvašila na posteljini ili na tijelu živi dok se sperma ne stvrdne.

Ejakulirani spermatozoidi mogu unutar ženskog reproduktivnog trakta ostati do 5 dana i svih ovih 5 dana oplodnja je moguća.

Smrznuta sperma se može čuvati desetinama godina.

Hrana za bolju erekciju

Nekada je jednostavna promjena prehrambenih navika sasvim dovoljna da bi se poboljšala kondicija penisa. Čak i kada je sa erekcijom sve u redu, ishrana za potenciju je uvijek važan faktor u zdravom seksualnom životu.

Spanać (Špinat)

Spanać za povećanje nivoa testosterona

Spanać je super izvor folata, poznati pojačivač protoka krvi. Folna kiselina igra kritičnu ulogu u muškoj seksualnoj funkciji, a manjak folne kiseline povezan je s izvorima erekcije.

Kuhani spanać sadrži 66 posto vaše dnevne potrebe za folnom kiselinom po šalici, što ga čini jednom od namirnica bogatih folatima. Uz to, špinat sadrži priličnu količinu magnezijuma, koji takođe pomaže poboljšati i potaknuti protok krvi, a dokazano je i pouzdani izvor za povećanje razine testosterona.

Kafa

Studije su otkrile da pijenje dvije do tri šoljice kafe na dan može spriječiti erektilnu disfunkciju. Ovo je zahvaljujući najomiljenijem sastojku kafe: kofeinu.

Pokazalo se da kofein spriječava erektilnu disfunkciju. Poboljšava protok krvi opuštajući arterije i mišiće penisa.

Avokado

Azteci su s dobrim razlogom stablo avokada prozvali „drvo testisa“.

Odličan izvor zdravih masti, kalijuma i vitamina nalazi se u avokadu, a odličan je za stvaranje dobrog raspoloženja kod muškarca.

Sadrži cink koji povećava nivo testosterona. Dobar je izvor vitamina E koji poboljšava kvalitet sperme.

Čili paprike

Možete li se nositi s ljutinom? Studije su otkrile da muškarci koji konzumiraju začinjenu hranu imaju viši nivo testosterona od prosjeka.

Iako ovo ne znači da vam začinjena hrana daje testosteron, pokazalo se da hemijski kapsaicin ima prednosti kada je u pitanju sam seksulni čin!

Nađen u ljutom sosu i paprici čilija, kapsaicin pokreće oslobađanje endorfina – hormona sreće – i može povećati libido.

Šargarepa (mrkva)

Želite da poboljšate broj spermatozoida? Nauka kaže da se jede više mrkve.

Ova superhrana može poboljšati i broj spermatozoida kao i njihovu pokretljivost (kretanje i plivanje sperme).

Istraživanja ukazuju da je to zbog hemijskih karotenoida koji se nalaze u šargarepi. On je glavni razlog zašto šargarepa ima narandžastu boju.

Koliko spermatozoida je potrebno da se zatrudni? Dovoljan je jedan.

Nakon ejakulacije, jedan spermatozoid veličine samo 0,5 mm treba preplivati 152 mm od dna cerviksa do jajne stanice radi oplodnje. Kao kada bi prosječan čovjek trebao da prepliva 100 metara u valovitom moru, to je ozbiljna razdaljina za tako malu ćeliju, koja nema prethodno iskustvo.

Iako je za oplodnju potreban samo jedan spermij, većina spermatozoida neće preživjeti put od testisa do maternice. Od 200 miliona spermatozoida deponovanih blizu vrata maternice u prosječnoj ejakulaciji, samo 100.000 stigne u maternicu.

Preparati za potenciju

Ako sve nabrojane tehnike za duži seks, veći penis, bolju potenciju ne daju željene rezultate ili jednostavno želite da do većeg penisa i jače erekcije dođete na brži način, moderna medicina vam nudi široku lepezu preparata za potenciju kod muškaraca.

Najbolji preparat za potenciju može biti u obliku:

 • Čaja
 • Tableta
 • Gelova

Ako ste ljubitelj dobrog čaja, dobar izbor možete pronaći na našoj stranici čaj za potenciju, pa ćete pomoću naših čajeva spojiti korist ukusnog čaja i velikog penisa.

Ako pak želite da diskretno povećate erekciju popivši prirodnu pilulu za potenciju, nudimo veliki asortiman prirodnih tableta za potenciju.

Gel za potenciju

U našoj ponudi imamo više prirodnih krema za produženje erekcije. Kod gela za potenciju najbitnije je pored efikasnosti da ne postoje nuspojave.

 • Alfagen, Rhino Gold Gel
 • BigLover
 • Titan i Titan Gold
 • Maral

Sastav

Alfagen, Rhino Gold Gel

alfagen rhino gold gel

Damiana

Zaslužan za veći protok krvi u genitalno područje, takođe povećava učestalost orgazama i smanjuje suhoću rodnice kod žena, je glavni sastojak ovog prirodnog sredstva za potenciju.

Muira Puama

Pojačava seksualni nagon i smanjuje stres. Dobar za održavanje fizičke kondicije prilikom seksualne aktivnosti.

Arginin

Ovaj gel za jaku erekciju zahvaljujući argininu, povezuje azotov (dušikov) oksid u penisu, što je preduslov za dobru erekciju.

Peruanska maca

Minerali u ovoj biljci, koja se bere na velikim nadmorskim visinama u Peruu, povećavaju protok krvi u penisu i povećavaju nivo testosterona u tijelu.

BigLover

biglover

Ulje lista ilan-ilanga

Odličan za cirkulacuju krvi u penisu. Zadužen za opuštanje kavernoznih tijela u penisu što dovodi do povećanja dužine.

Ulje paprene metvice

Mirisom slična pepermintu, čini kožu penisa elističnom i daje efekat hladnoće, na koji smo navikli grickajući bombone od peperminta.

Ekstrakt acmelle

Zateže kožu, što ima učinak kod povećanja penisa.

Aloje vera

Ovaj preparat za potenciju, sadži aloju koj je zadužena za regeneraciju kože. Ima funkciju regeneracije kože penisa poslije odnosa.

Titan

titan gel

Tribulus Terrestis (Bablji Zub)

Mediteranska biljka pokrivena bodljama. Dokazani narodni afrodizijak.

Ekstrakt Guarane

Poboljšava cirkulaciju krvi u penisu, smanjuje stres i povećava energiju prilikom seksualnog čina.

Epimedium Sagittatum

Podstiče stvaranje azotnog oksida. Vijekovima korišćen u kini kao afrodizijak.

Lepidium Meyenii (Maca)

Opušta i širi krvne žile, i takođe radi na stvaranju i dopremanju azotnog oksida u penis.

Titan gold

titan gel gold

Ima sastojke kao i Titan uz dodatke glicina i magnezijuma, koji su u kombinaciji odlični za eliminaciju stresa, opuštanje i jačanje fizičke kondicije tokom seksulane aktivnosti.

Big Size

bigsize-gel

Maral (Pasji dren)

Korijen Marala sadrži mnogo korisnih elemenata u sebi kao što su alkaloidi, inkosteroni, vitamin C, karoten, fosfor. Odličan za pojačanje cirkulacije krvi u penisu i smanjenje stresa

Korijen crvene repe (cvekla)

Pojačava potenciju. Odlična je za prevenciju bolesti prostate.

Ginseng

Tradicionalni lijek za erektilnu disfunkciju. Pojačava erekciju. Takođe je dobar za koncentraciju prilikom seksulanog odnosa. Služi i kod borbe sa dijabetesom.

XTNT

xtnt gel

Trava uspaljenog jarca

Tribulus Terrestis (Bablji Zub)

Mediteranska biljka pokrivena bodljama. Dokazani narodni afrodizijak.

Muira Puama

Povećava seksulanu želji i ima blagotvorno dejstvo za opuštanje.

Epimedium Sagittatum

Podstiče stvaranje azotnog oksida. Vijekovima korišćen u kini kao afrodizijak.

erekcija problemi

Pitanja i odgovori

Kako gel djeluje?

Produžava penis, povećava obim, povećava tvrdoću, pojačava orgazam i produžava seksualnu aktivnost.

Da li su gelovi za potenciju prirodni?

Svi naši gelovi su napravljeni od 100% od prirodnih sastojaka.

Kako se gelovi koriste?

Dejstvo ovih preparata za potenciju počinje jedan sat nakon nanošenja. Zato se najbolja upotreba gela se postiže tako, što se tijelo penisa namaže gelom 1 sat prije seksualnog odnosa.

Koliko se puta može nanijeti u toku dana?

Maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2-3 puta.

Da li postoje neželjeni efekti?

Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene.

Da li djeluje i na žene

Da, djelovanje je usmjereno i na žeme, pošto su gelovi istovremeno i lubrikanti. Ovi gelovi pojačavaju želju za seksom kod oba pola.

Da li je upotreba gela bezbjedna za oralni seks?

Da.

Gel za potenciju cijena

XTNT

 • Srbija – 4490 RSD

Grovi

 • Bosna i Hercegovina – 59 BAM

Big Size

 • Hrvatska – 39 EUR
 • Slovenija – 39 EUR

Alfagen

 • Njemačka, Austrija – 49 EUR

Rhino Gold Gel

 • Italija – 49 EUR

BigLover

 • Kosovo – 39 EUR
 • Makedonija – 2399 MKD

Titan gel

 • Mađarska – 11330 Ft

Rhino Gold Gel

 • USA – $49

Klikom na ovaj LINK garantujemo vam kvalitet i originalan proizvod. Za vas pratimo tržište, pronalazimo najbolje ponude i obavještavamo vas o njima.

Naručite gel za potenciju

gel za potenciju

  Tag:
  Proizvodi su dodaci prehrani i propisanoj terapiji
  Terms & Conditions | Privacy Policy | Cookie Policy
  Kontakt Prijava na listu
  MAXPonuda.com Copyright © 2024
  Top