Kako povećati grudi za 5 dana

Kako povećati grudi za 5 dana

Nema srama željeti okrugle, masivne i čvrste grudi ako one nisu prirodno takve. Većini su grudi simbol ženske ljepote i način za poboljšanje nečije ženstvenosti.

Zbog utjecaja iz Hollywooda, većina žena želi da njihove grudi budu veće, jer to smatraju boljim, plus što veće grudi sigurno povećavaju pažnja muškaraca. U slučaju da niste za kirurške metode, postoje neke prirodne metode kako povećati grudi. Ne zaboravite da vam treba malo strpljenja jer će vam trebati vremena i dosljednosti da biste postigli željeni ishod.

Veličina poprsja određuje se nekoliko faktora, poput tjelesne težine, načina života i genetike. Međutim, ako želite promijeniti veličinu i povećati je, broj mogućih opcija je neograničen. Trebali biste biti oprezni s raznim biljkama, pumpicama za povećanje, dodacima, masažama i kremama koje se reklamiraju kao prirodne metode jer nisu sve korisne. Krema za povećanje grudi Up Size je provjerena prirodna krema, koja će ubrzati prirodno povećanje grudi, a najbolje u kombinaciji sa nekim od sledećih metoda.

Piskavica

Ako želite znati kako povećati grudi bez operacije, možete isprobati piskavicu za povećanje grudi. Ova sjemena pomažu vam da povećate veličinu poprsja jer je to biljka fitoestrogena. Stimuliše estrogen i progesteron, hormone koji su odgovorni za povećanje grudi.

Kako koristite piskavicu za rast dojki?

Trebate napraviti pastu miješajući četvrtinu šalice praha s vodom. Nanesite pastu na poprsja i nežno ih umasirajte. Ostavite da odstoji najmanje 10 minuta prije nego što ga isperite. To možete ponoviti dva puta dnevno, ujutro i navečer. Možete i dodati pastu losionu i nanositi je svakodnevno.

Povećanje grudi vježbanjem

Jedan od prirodnih načina za povećanje grudi je vježbanje. Zašto žene koje se bave bodybuilding tehnikama ili teškim radom imaju tendenciju da imaju manje poprsje?

Kritični faktor koji treba uzeti u obzir je prava vježba. Na primjer, teški treninzi dovode do smanjenja dojki jer ove vježbe sagorijevaju masnoće koje čine poprsje. Međutim, postoji nekoliko drugih vježbi za povećanje veličine.

Na primjer, postoje modificirane mašine za prsa i ruke, kao i sklekovi, koji su poznati kao prirodni načini za povećanje grudi. Ove vježbe morate raditi po 30 minuta svaki dan ili prema uputama instruktora u teretani.

Mješavina ulja lavande i ulja čajevca

Sljedeća nadaleko poznata metoda povećanja grudi je upotreba ulja lavande u kombinaciji s uljem čajevca. Kada primijenite kombinaciju dva ulja, stimuliraju tkiva odgovorna za povećanje poprsja. Pomiješajte ulje lavande i ulje čajevca u jednakim mjerama, nanesite smjesu i ostavite 10 -15 minuta. Isperite ih mlakom vodom i ponavljajte najmanje dva puta dnevno najmanje jedan mjesec.

Maslinovo ulje

Poznato je da je primjena maslinovog ulja jedan od prirodnih načina povećanja grudi jer je maslinovo ulje jedno od najučinkovitijih kućnih lijekova. Trebali biste redovito masirati svoje grudi maslinovim uljem jer ih čini čvršćima i mekšima. Osim toga, smatra se da maslinovo ulje pomaže u sprječavanju raka dojke.

Sok od luka

Sok od luka koristi se za prirodni rast dojki. Da bi djelovao efikasno, kombinirajte sok od kurkume, meda i luka. Nanesite smjesu na grudi svakodnevno. Kombinacija čini da opušteno poprsje postane čvršće i veće. Da biste postigli masivnije grudi za nedelju dana, nanesite smešu pre nego što odete u krevet i ostavite je do jutra, a zatim je isperite mlakom vodom.

Masaža dojki

Masaže ne samo da pomažu u povećanju ukupnog zdravstvenog stanja žene, već su i drugi način kako prirodno povećati dojke. Redovite masaže grudi povećavaju cirkulaciju krvi uz istezanje tkiva, čineći ih tako većima i čvrstima. Za masažu grdui nanesite malo ulja u ruke i nježno ih trljajte kružnim pokretima 15 minuta. Ponovite to dva puta dnevno ili čak tri puta da biste brzo postigli pozitivne rezultate.

Laneno sjeme za prirodne vrste

Sjemenke lana korištene su kao prirodni način za povećanje dojki. Ovo sjeme je bogato fitoestrogenom, što je fantastično za prirodno povećanje veličine vašeg poprsja. Postoji nekoliko načina uzimanja ovog sjemena. Možete ih ili popiti i sažvakati ili samljeti i dodati u brašno za kuhanje kako biste postigli punu hranjivu vrijednost.

Koju hranu jesti da bi se povećale grudi

Osoba je sastavljena od onoga što jede. Nezdrava prehrana ne utječe samo na vaše zdravlje, već i na cijelo tijelo, što uključuje i poprsja. Ako se rigorozno pridržavate zdrave prehrane, trebali biste očekivati ​​pozitivan ishod u kratkom vremenu. Na primjer, konzumacija mlijeka pomaže u rastu tkiva dojke jer je mlijeko bogato progesteronom, estrogenom i prolaktinom.

Ostala hrana koja vam može pomoći da dobijete veće grudi uključuje: uljano sjeme i orašasti plodovi, proizvodi od soje, mahunarke, povrće, cjelovite žitarice, voće i mesni proizvodi.

Veličina grudnjaka

Ako nosite pogrešnu veličinu grudnjaka, koja je ili prevelika ili premala, veličina poprsja će izgledati manja nego što jesu. Trebali biste nositi grudnjak koji podiže grudi. Iako se pogrešnom veličinom grudnjaka grudi spljoštavaju i tjeraju ih da slobodno vise, pravilna veličina ih prikladno podiže i podupire. Osim toga, pogrešna veličina grudnjaka može vam stvoriti vrlo nelagodu. Ako želite stvoriti iluziju većeg poprsja, možete odabrati da nosite podstavljeni grudnjak (uloške).

Dobro držanje tijela

I za kraj, neke žene otkrivaju da vrsta položaja tijela određuje kako će se njihove grudi pojaviti. Kada zadržite imate spušteno držanje, poprsje će izgledati manje nego što jeste. Ispravite se da biste trenutno povećali poprsje, zadržite ravni položaj kad god stojite, povucite ramena i držite glavu visoko podignutu. Lagano odgurnite prsa dok hodate. To je jedan od najboljih trikova kako povećati grudi.

Proizvodi su dodaci prehrani i propisanoj terapiji
Terms & Conditions | Privacy Policy | Cookie Policy
Kontakt Prijava na listu
MAXPonuda.com Copyright © 2024
Top