tablete za mršavljenje

Prvi prirodni
sagorjevač masti

Trostruko djeluje na prirodan način
bezbjedan gubitak kilograma!

Tablete za mršavljenje koje razbijaju potkožne naslage

Tablete za mršavljenje PURE KICK koriste sastojke za koje je opšte poznato da ubrzavaju vaš metabolizam. Brži metabolizam = manje skladištenja masti. To je tako jednostavno. Ali naravno, uvrstili smo niz ko-faktora koji rade na kontroli vašeg apetita i pomažu tijelu da proizvodi još više energiju. To je dobro osmišljena formula i ona se zaista temelji na najnovijim znanstvenim nalazima.

Korištena su najnovija istraživanja i vrhunske prehrambene formule za stvaranje najbolje tablete za mršavljenje. Pomoću prirodnih i sigurnih, a opet vrlo moćnih sastojaka dobili smo jako dobre rezultate. Uključili smo „tešku artiljeriju“ za sagorevanje masti, tako da postižete brže rezultate ne go sa drugim sličnim preparatima. Djeluje, jer sadrži specifične sastojke za koje se zna da ubrzavaju vaš metabolizam. Stoga pomaže sagorjeti više skladištenih masnoća koje biste koristili kao energiju. To nije nuklearna fizika, to je jednostavna biologija.

najbolje tablete za mrsavljenje

Ubrzava metabolizam, sagorjeva masti čuvajući mišićnu masu

Bilo gdje da se nalazite, u svom domu i gledate omiljenu seriju ili vježbate u teretani, vaše tijelo proizvodi energiju. Čak i u stanju mirovanja, i kada spavate, vi sagorijevate kalorije. Što je ovaj proces brži – aktivnije je sagorijevanje masnoća.

Smanjuje apetit a time i želju za po zdravlje štetnim proizvodima

Važan dio ove savršene formule je svakako i uticaj koji ima na apetit. Pure Kick tablete za mršavljenje će održavati osjećaj sitosti duže vrijeme. Manje porcije hrane će vam biti sasvim dovoljne, osjećaj sitosti će vam pomoći da zaboravite na prejedanje. Jednostavno – zahvaljujući stabilizaciji glukoze u krvi, želja za slatkim će polako odlaziti u zaborav.

Boostuje energiju zbog povećanja energije u tijelu

U proizvodu se kriju i prirodni stimulatori energije, biće vam od pomoći i tjerati vas na kretanje. Za vrijeme vježbanja, nahraniće vaš organizam i obezbijediti da se oslobodite umora onda kada je to najpotrebnije.

Jojo efekat ne postoji, samo se sjetite uzeti tablete za mršavljenje na vrijeme!

Kada se odlučite za bilo kakvu dijetu, vi smanjujete količinu hrane koju ste navikli unositi u organizam. Očekivani odgovor organizma je evolucijski, automatski smanjuje razmjenu materija kako bi se trošilo što je moguće manje energije. Skoro sve što pojedete, bez obzira što jedete manje, vaš organizam skladišti pod kožu, u masti.

To je dokazana činjenica. Metabolički procesi su skoro zaustavljeni. Tijelo je u šoku i vrši pripreme za dane gladovanja. Skladišti „hranu“ da u vrijeme za koje smatra da neće biti hrane, ne pretrpi velika oštećenja njenim eventualnim nedostatkom. Sasvim razumljivo. Vježbajući sve više i više, vi gubite snagu i volju a kilogrami nikako da spadnu.

pure kick
PURE KICK
 • TROSTRUKO DJELUJE
 • NA PRIRODAN I BEZBJEDAN NAČIN
 • RAZBIJA POTKOŽNE NASLAGE
pure kick savrseno tijelo

Opasnost od dijeta

Nemogućnost postizanja cilja uz svu silnu muku, rad i trud nije glavna opasnost od dijeta!

Kada smo na dijeti, naše cijelo tijelo pokušava da se adaptira na nanovonastale uslove. Ne samo naš želudac. Moramo biti svjesni da takvim postupcima dovodimo do aktiviranja receptora ALFA-2.

ALFA-2 je receptor koji se nalazi u našem organizmu i zadužen je za blokiranje enzima zaslužnih za razbijanje masnih ćelija. Rezultat je nakupljanje ali i zadržavanje masnih naslaga na vidljivim i najčešće problematičnim mjestima: rukama, struku i zadnjici. Takve masne ćelije su jedne od najupornijih i najteže ih se riješiti. Praktično nemoguće!

Imajte u vidu da razne dijete i preforsiranje u teretanama samo loše čini vašem organizmu i dovodi ga u stanje stresa. Tada na scenu stupa hormon kortizol čije povećanje u organizmu jeste nus efekat loših odluka. Kortizol samo dodatno ubrzava Alfa 2 receptore pa oni skladište masti još brže. Tako da je istina kada vam kažu da dijete samo štete a ništa dobro ne donose.

Kako izaći iz naizgled začaranog kruga vježbi i dijeta?

Kako zaobići Yo-yo efekat i ne dopustiti mu da preuzme kontrolu, bila je jedna od osnovnih misli-vodilja naučnika koji su radili na tome da ovaj posve prirodni proizvod ugleda svjetlo dana.

Znamo da umjerenost u hrani i vježbama ne pomaže. Ovo je dovoljno za održavanje kilaže koju imamo, ali bez uticaja na tako željeni gubitak kilograma i centimetara na za nas „bolnim“ mjestima. To je pametan pristup životu ali nekada jednostavno moramo pribjeći nekom boljem i efikasnijem rješenju. Priroda se već pobrinula za to i dala isprobano najbolje sastojke za ubrzanje metabolizma.

Svi sastojci upakovani u tablete za mršavljenje, sadrže apsolutno prirodne sastojke. Tajna je u pravom omjeru! Sa PURE KICK-om se ne mogu porediti bilo kakvi vještački hemijski proizvodi.

Šta sadrži PURE KICK

PIPERIN – Osim što poboljšava probavu, piperin povećava termogenezu te potiskuje nakupljanje masnih ćelija u organizmu.

SJEME KAJENSKE PAPRIČICE – Pravi dragulj. Pomaže u povećanju energije ali i oksidaciju masti, što je najbitnije.

GLUKOMANAN – Njegova uloga je da spriječi nakupljanje masti ali i smanji apetit.

VITAMIN B6- Fantastičan u razgradnji aminokiselina koje pomažu rastu mišićne mase.

CINK – Pomaže tako što prirodno jača vaš imunitet, poboljšava radnu sposobnost ali i minimizira sintezu bjelančevina.

HROM GTF – je vaš saveznik u borbi protiv slatkiša. Naime, on će smanjiti nivo šećera u vašem organizmu tek toliko da nestane želja za slatkišima dok će u isto vrijeme povećati vašu energiju.

EKSTRAKT ZELENE KAFE – Usporiće proces pretvaranja hrane u masti i smanjiti nivo holesterola. Poboljšaće cijelu strukturu vašeg tijela.

VITAMIN B12 – Dokazano jača imunitet, minimizira sintezu bjelančevina i poboljšava radnu sposobnost u isto vrijeme.

EKSTRAKT ZELENOG ČAJA – Daje prijeko potrebnu snagu i energiju. Aktivno pomaže razgradnju masti.

Pitanja i odgovori

Da li su tablete za mršavljenje Pure Kick bezbedne?

Da! Tablete su od 100% od prirodnih sastojaka.

Da li tablete mogu da koriste i žene i muškarci?

Naravno!

Da li je tablete mogu koristiti trudnice i djeca?

Ne.

Da li je mršavljenje bez dijete sa PureKick tabletama prevara?

Naravno da nije prevara. Pure Kick nije čaroban lek, tehnički on blokira A2 receptore, koji su uzročnik stvaranja masnih naslaga.

Mršavljenje bez dijete? Pa to nije moguće!

Moguće je. Pure Kick ne dozvoljava nastajanje novih masnih naslaga. Naravno, bez trčanja ili brzog hodanja, rezultati će biti dosta slabiji.

Da li je korišćenje tableta komplikovano?

Ne, upravo suprotno, vrlo je jednostavno. Jedna kapsula 30 minuta prije obroka 3 puta dnevno.

Koliko je vremena potrebno da se vide prvi rezultati?

Oko 30 dana.

Pure kick iskustva

Kao i svi ljudi, tako i sportaši pribjegavaju prirodnim metodama rješavanja kilaže i jačanju mišića. O svom iskustvu nakon korištenja PURE KICK-a govore poznati sportisti:

razbijanje masnoca

Kako se koristi?

Uzmite jednu kapsulu 30 minuta prije obroka.

Ukoliko smatrate da trebate ubrzani efekat, onda predlažemo da umjesto jedne uzmete dvije kapsule prije obroka.

Preporučeno trajanje korištenja bez prestanka je 30 dana, nakon čega slijedi pauza.

Svaka bočica sadži 50 tableta za mršavljenje kojeće pomoći da ubrzano sagorite masne naslage.

Naglašavamo: Proizvod je potpuno prirodan, ne sadrži alergene i kao takav pogodan je za sve dobne skupine (20+).

Trenutno je moguće poručiti PURE KICK po odličnoj cijeni. Umjesto 144KM, bočica od 50 kapsula je dostupna po cijeni od samo 72KM. Iskoristite priliku i uživajte u rezultatima.

ALI: Predlažemo oprez! Uvijek je moguca individualna netolerancija na sastojke pa korištenju pristupite oprezno kao i svakom novom proizvodu koji ste koristili. Kada jednom otvorite pakovanje, nemojte odustajati. Zelimo vam puno izgubljenih centimetara i još više osmijeha koje će njihov gubitak donijeti.

Koja je cijena Pure Kick tableta?

Cijena 60 kapsula je:

 • 72KM za BiH
 • 3650RSD za Srbiju

Klikom na ovaj LINK garantujemo vam kvalitet i originalan proizvod. Za vas pratimo tržište, pronalazimo najbolje ponude i obavještavamo vas o njima.

Naručite pure kick

pure kick

  Terms & Conditions | Privacy Policy | Cookie Policy
  Kontakt | Prijava na listu
  MaxPonuda.com Copyright © 2021
  Top