alp rose krema

ekstrakt stvoren
za ljepotu ženskog lica

Jednostavno pobijedite starenje
i vratite mladost!!

AlpRose krema

Priroda nam daje, uzmimo i prigrlimo samo najbolje

Kažu da za svaku boljku postoji biljka koja raste na našoj prelijepoj planeti. Daleko, u Alpima, Pirinejima, Apeninima, u krajnje negostoljubivom okruženju, svoje blago krije Alpska ruža.

Ima karakteristične roze cvjetove i raste u grmu dok su joj listovi eliptični, deblji i tvrdi prilagođeni tome da zadržavaju dosta vode. Korjenje seže duboko u zemlju, a cvjetovi rastu iz grana. Čitava anatomija biljke je okrenuta ka tome da izdrži teške vremenske uslove koji su karakteristični za planinsku klimu.

Jako je izdržljiva, toliko da živi i sto godina.

alp rose nega lica
Alp Rose krema

Posebna, jedinstvena, jaka i nevjerovatna, baš kao i svaka žena.

Jako je UV zračenje na visinama na kojima ova krasotica raste, a velike temperaturne razlike samo mali broj najotpornijih vrsta može da preživi. Alpska ruža proizvodi posebnu supstancu koja se zove Dehidrin, te kao spužvica oblaže ćelijske membrane naše biljke štiteći je na način da zadržava vodu unutar njenih ćelija, tako da visoki i niski ekstremi u temperaturama ne utiču na nju.

Vrijedne ruke velikih stručnjaka ukombinovali su na pravi način matične ćelije Alpske ruže u kremu Alp Rose, tako da one direktno prenose jedan poseban epigenski faktor i metabolite u matične ćelije vaše nježne kože.

Taj proces, jednom kada se aktivira nanošenjem kreme, dovodi do pozitivne promjene u samoj fiziologiji očuvanjem vode u koži, tj. onemogućavanjem njene dehidracije. Ovaj proces garantuje maksimalnu elastičnost koja doprinosi podmlađujućem efektu.

Kako zanemariti takav dar prirode?

U XIX i XX vijeku žene su, baš kao i danas, tražile i pronalazile najbolje načine da svoju mladost i ljepotu sačuvaju i u poznim godinama. Postojali su razni recepti, ali je ruža i ružina vodica bila neizostavan sastojak u njihovim pripravcima.

Poznato je, recimo, da je ružina vodica oduvijek poseban i uvijek željen ekstrakt stvoren za ljepotu ženskog lica u svakodnevnoj njezi. Pored dokazanog podmlađivanja kože lica, izvrsne rezulate pokazuje u spriječavanju stvaranja peruti, mitesera, akni i bora na licu. Kako zanemariti takav dar prirode?

ALP ROSE KREMA
 • OBNAVLJA TEKSTURU KOŽE
 • VRAĆA KOŽI MLADALAČKI TEN
 • ČISTI PORE

Nečist zrak, koža položna isušivanju, pucanju, make up i proizvodi koji ne odgovaraju vašem tipu kože…

Sve to vodi preuranjenom starenju kože i njenoj opuštenosti. To je upravo ono što je najjednostavnije spriječiti.

 • Neka vaš ritual prije spavanja, pola sata do sat vremena, bude umivanje blagim neutralnim sapunom. Koristite topliju vodu da se pore na licu lagano prošire kako bi propustile komponente kreme duboko ispod kože.
 • Lagano, bez trljanja posušite i odmah nanesite kremu na cijelo lice, utrljavajući je laganim kružnim pokretima par minuta dok se krema ne rasporedi ravnomjerno preko cijele tretirane površine. Ne zaboravite vrat! On je kao i lice itekako podložan ubrzanom starenju i dubokim borama. Po želji, nanesite kremu i na područje dekoltea.
 • Količinski, AlpRose krema treba da se nanese tek toliko koliko je dovoljno, zaista nema potrebe za pretjerivanjem jer to neće dovesti do ubrzanog procesa regeneracije.
 • Bitna je rutina i redovno koristenje za potpuni i odrzivi efekat. Sasvim je dovoljno nanošenje jednom u dvadeset i četiri sata.
 • Efekti kreme su vidlijvi par sedmica nakon korištenja. Nakon samo dvadeset dana korištenja, vaša koža će biti evidentno zdravija i sjajnija a trideset dana je dovoljno da započne proces podmlađivanja kože.
 • Ipak ako prestanete da je koristite koža će se malo opustiti. S toga vam preporučujemo da je ne izbacujete tek tako iz svoje rutine održavanja ljepote i mladosti.

AlpRose krema sastav

Alp Rose krema se sastoji od glicerina, kolagena, hijaluronske kiseline i Q10.

I ne samo to. Koristeći svakodnevno kremu vi svojoj koži obezbjeđujete jačanje struktura kolagena i elastina. Aktivirate metaboličke procese u prazninama donjih slojeva kože te korigujete sitne i duboke bore lica, nabora nastalih prirodnim procesom starenja kože lica.

Osiguravate prirodni lifting kože, normalnu ali jaču zategnutost, za razliku od invazivnih i bolnih i ni malo ugodinih botoks injekcija.

Ogromno je tržište krema za podmlađivanje kože. Ipak, njihovi rezultati i nisu toliko očaravajući. Dolaze sporo i ne obnavljaju kožu u potpunosti. Uglavnom djeluju samo na najgornji vidljivi sloj kože. Sastoje se od glicerina, kolagena, hijaluronske kiseline i Q10.

Koža upija skoro sve što se na nju nanese i pitanje je da li bilo koji sastojak, koji nije prirodan, može uopšte pogodno djelovati i imati dugoročan efekat na naše zdravlje prvenstveno.

glicerin q10

Kako ova krema podmlađuje kožu?

Normalizuje funkciju lameralnog sloja

Zadovoljstvo vlastitim izgledom, a pogotovo stanjem kože, podiže samopouzdanje i vraća osmijeh na lice. Zaista nećete ostati neprimjećeni.

Ako primjetite nakon nanošenja kreme, usklađivanje boje kože i da su starosne mrlje odjednom neprimjetne, budite sigurni da su u pitanju samo još neki od poznatih i očekivanih efekata Alp Rose kreme.

Takođe, redovna upotreba dovodi do vlaženja gornjeg i donjeg sloja kože. Normalizuje funkciju lameralnog sloja ali i eliminiše upalne procese u i na koži. Normalizuje funkciju lojnih žlijezda pa je pojava akni, komedona, rozaceje ili drugih simptoma osjetljive kože vješto izbjegnuta. Jača i tonuse krvnih žila u dodiru sa kožom, potiče rast zdravih ćelija te uklanja i onemogućava prodor toksina iz okoline. Služi kao prevencija fotostarenje kože.

AlpRose krema za lice je unikatan proizvod na našem tržištu.

Jedinstvena PhytoCellTec tehnologija omogućila je prenošenje karakteristika matičnih ćelija alpske ruže direktno na ćelije vaše kože. Put počinje jednim korakom. Zakoračite u svijet zdravlja i ljepote sada. Stalnim i sistematskim korištenjem proizvoda vraćate regenerativnu sposobnost koži i to na novo u kojem su bile u mladosti. Ostali sastojci u preparatu su zaduženi za dodatnu hidrataciju i zdravlje.

alp rose rezultati

Naglašavamo: Proizvod je potpuno prirodan, ne sadrži alergene i kao takav pogodan je za sve dobne skupine. Alp Rose krema je potpuno prirodan preparat koji nema nikakvih prijavljenih ili očekivanih sporednih efekata. Idealna je za sve osobe čija je koža izložena stresu bilo zbog godina, izloženosti UV zračenju i lošim spoljašnjim uticajima.

ALI: Predlažemo oprez! Uvijek je moguca individualna netolerancija na sastojke pa korištenju pristupite oprezno kao i svakom novom proizvodu koji ste koristile. Kada jednom otvorite pakovanje, čuvajte ga na suhom i mračnom mjestu ali ne duže od jedne godine.

Preventivno utičimo na sprječavanje uzroka starenja i bolesnog izgleda kože umjesto da tretiramo teže posljedica nepravovremenog i pogrešnog tretmana kože.

Stavite starenje na čekanje, jer možete!

alp rose krema

Pitanja i odgovori

Da li je Alp Rose krema bezbedna?

Da! Sastav kreme je 100% od prirodnih sastojaka.

Da li kremu mogu da koriste i žene i muškarci?

Svakako! I muško lice zahtjeva negu. Ova krema za lice je namijenjena i za žene i za muškarce.

Da li je AlpRose krema protiv bora?

Apsolutno! Krema djeluje protiv starenja kože i zateže lice. Prvenstveno je namjenjena kao krema za lice protiv bora.

Da li je krema namijenjena masnoj koži?

Ne.

Da li je krema namijenjena suhoj koži?

Da.

Da li je kremu mogu koristiti bebe i djeca?

Ne.

Da li je korišćenje kreme komplikovano?

Apsolutno ne! Očistite lice, nanesite kremu u tankom sloju, i pustite da moćni prirodni sastojci počnu da djeluju.

Koliko je vremena potrebno da se vide prvi rezultati?

Oko tri sedmice.

Alp Rose krema iskustva

alp rose

SADA posebna ponuda za nagrađivani proizvod koji godinama unazad oduševljava! Poseban popust, posebna cijena! Mnogo se više koristi u svijetu nego kod nas pa je nećete naći u apotekama i specijalizovanim prodavnicama. Cilj nam je omogućiti vam da dođete do originalnog proizvoda po što je moguće povoljnijoj cijeni.

Kako naručiti Alp Rose?

Cijena ove kreme za lice je:

 • BiH 72KM
 • Srbija 4460RSD

Klikom na ovaj LINK garantujemo vam kvalitet i originalan proizvod. Iskoristite popust od 50% i dođite do svog pakovanja sada. Za vas pratimo tržište, pronalazimo najbolje ponude i obavještavamo vas o njima.

Naručite Alp Rose  Top