krema protiv bora

sa hijaluronskom kiselinom
inno gialuron

Magična hijaluronska kiselina
zaglađuje kožu i vraća joj mladost i ljepotu!

Najbolja krema protiv bora uvijek ima HK kao glavni sastojak

Hijaluronska kiselina (HK) je već trideset godina opsesija ljudi koji prate najnovije trendove zdravlja i ljepote u svijetu u potrazi za odgovorom na pitanje “Koja je najbolja krema za bore?”.

Sigurno nije prvi put da čujete za magičnu hijaluronsku kiselinu. Povezujete je sa filerima i kozmetičkim zahvatima ali to ne mora neminovno biti jedini način. Dokazano! Znate da zaglađuje kožu i vraća joj mladost i ljepotu, ali siguno ne znate na koji način čini čuda.

najbolja krema za bore
Najbolja krema protiv bora – Inno Gialuron

Kada kažemo hijaluronska kiselina, onda mislimo na dublji sloj kože „dermis“. Dermis je jasno ograničen od površinske kože i prelazi u potkožno masno tkivo gdje jasna granica ne postoji. Meka vezivna tkiva imaju visoku koncentraciju hijaluronske kiseline te se nalazi u svakom živom organizmu.

Kolagena vlakna zajedno sa elastičnim vlaknima u dermisu osiguravaju toliko željenu čvrstoću, zategnutost i elastičnot. Sve su ovo prirodne odlike mlade kože, zar ne? Mlada koža veže kolagena vlakana sa glikozaminoglikanima praveći proteoglikane. Ta želatinasta masa, prema potrebi, veže za sebe čak do 30% vode. Takva sposobnost osigurava mladoj koži sve prednosti koje kasnije nastojimo vratiti, punoću, zategnutost, ljepotu i sjaj.

Kako starimo, kolagena vlakna se namreškaju a njihova sposobnost vezivanja vode za sebe postaje sve slabija. Zato imamo bore! Hijaluronska kiselina jeste glikozaminoglikan te je kao takva sastavni dio dermisa, ispunjava prostor između kolagenih i elstičnih vlakana. Kako starimo tako se i moć obnavljanja hijaluronske kiseline smanjuje.

Kako je otkrivena hijaluronsku kiselina

Karl Meyer je davne 1934. godine otkrio hijaluronsku kiselinu i to nakon što je novinar objavio priču o selu Yuzuru Hara i njegovim stanovnicima. Novinar je bio fasciniran činjenicom da su u tom selu, činilo se, živjeli samo mladi ljudi.

Oni koji su bili u svojim osamdesetim i devedesetim godinama imali su divnu i zategnutu kožu kao da su u svojim dvadesetim godinama.

I ne samo to! Imali su super fleksibilne zglobove i prekrasnu zdravu kosu. Karl Meyer je otkrio da je tajna upravo u molekulama sličnim estrogenu a koje šalju signal stanicama da proizvode hijaluronsku kiselinu. Stanovništvo se hrani sojom i tofuom, tajna je u ishrani.

inno giauluron
INNO GIALURON
 • PODMLAĐUJE
 • NEUTRALIŠE UV ZRAKE
 • ŠTITI I UMIRUJE KOŽU

Molekularna efikasnost u borbi protiv bora

Hijaluronsku kiselinu možete smatrati hidratacijskim boosterom

Koji stanicama kože daje prijeko potrebnu punoću i zaista može izgladiti bore.

Mnogi od nas često prekasno započinju bitku za održavanje kože mladolikom i zdravom. Stručnjaci smatraju da koža počinje gubiti svoju prirodnu hijaluronsku kiselinu nakon dvadeset i pete godine života. O perimenopauzi da i ne govorimo.

Krema za bore INNO GIALURON je napravljena sa namjenom da ne posežete za dodatnim tretmanima i hranjenju kože. Potpuna njega kože vam je obezbijeđena. Vaša koža je profesionalno tretirana i spremna da se odupre uticajima hladnoće, ultraljubičastom zračenju i slobodnim radikalima odgovorinim za dehidrataciju i teška oštećenja.

Uz hijaluronsku kiselinu, vaš serum sadrži savršen omjer folne kiseline i ekstrakta čaja, alge fukus i alge laminarija, zaduženih da:

 • FOLNA KISELINA je pojačivač EFEKTA PODMLAĐIVANJA koji serum ima
 • EKSTRAKT ČAJA služi da se NEUTRALIŠE agresivni uticaj UV zraka
 • ALGA FUKUS podstiče proizvodnju kolagena i POVEĆAVA regeneraciju
 • ALGA LAMINARIJA osjetljivu kožu ŠTITI i UMIRUJE

INNO Gialuron izaziva efekte na molekularnom nivou. Uspostaviće ponovo pokidane međućelijske veze. Nahraniće kožu prijeko potrebnim vitaminima i obezbjediti ćelijama maksimalnu hidrataciju.

Krema za bore koja hidrira kožu

Serum protiv starenja Inno Gialuron – SOS hidratacija kože lica – Zahvaljujući naprednoj formuli 100% nadopunjuje nivo hijaluronske kiseline

Imate 25 godina i više? Uvrstite serum Inno Gialuron u vašu dnevnu beauty rutinu sada i naučite da se nosite sa komplimentima koji slijede. Tajnu odajte samo najboljim prijateljicama!

Vaša koža će vam biti zahvalna. Ovaj serum sa maksimalnim udjelom prirodnih sastojaka garantuje vam efikasnost, brz rezultat, bezbolan tretman, bezbjedno korištenje i mogućnost korištenja proizvoda u udobnosti vašeg doma.

Aktivna hidratacija

Dokazana efikasnost kreme za bore Inno Gialuron

Efikasnost inno Gialuron-a dokazana je desecima istraživanja, naučnih patenata i dugoročnih eksperimenata.

Testirali smo efikasnost seruma na ljudima različitih godina, porekla i prehrambenih navika. Krema protiv bora Inno Gialuron deluje jednako efikasno na zrelu i oštećenu kožu kao i na mladu kožu kojoj treba posebna nega. Ona je poput zaštitne barijere između vašeg lica i negativnog uticaja okoline.

Ovaj serum je najmoćniji i najefikasniji proizvod protiv starenja kože zbog maksimalne koncentracije prirodnih sastojaka, pa se sa pravom ubraja u najbolje prirodne kreme za lice protiv bora.

Napravili smo anketu i naši kupci su odgovorili slijedeće:

krema protiv bora

 • 49 hiljada žena je primjetilo podmlađujući efekat seruma
 • 97% žena je potvrdilo zategnutost bora
 • 87% žena je primjetilo poboljšanje tena
 • 99.8% žena je u potpunosti zadovoljno kupovinom seruma

SAMO 5 primjena je dovoljno da primjetite pozitivne promjene na svojoj koži!

A dobićete GLATKU i ELASTIČNU kožu, ELASTIČNE i jasne konture lica, ZDRAV I SJAJAN ten i ukloniti sve NESAVRŠENOSTI.

Intenzivna zaštita kože je obezbjeđena

Aktivna hidratacija

Molekule hijaluronske kiseline hvataju čestice vlage i prenose je do kože.

Kombinovane sa hijaluronskom kiselinom, molekule vode prodiru duboko u kožu te u kombinaciji sa drugim tkivima obrazuju želatinastu masu koja podiže kožu i tako ispravlja bore i zateže vaše lice.

Obnavljanje kože

Antioksidanti koje serum sadrži, prodiru do najdubljih slojeva kože, ispunjavaju ćelije a izbacuju toksine i slobodne radikale.

Zatezanje bora

Oslobođena slobodnih radikala i štetnih materija, hidrirana koža počinje da proizvodi kolagen i elastin koji u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom sadrži sve elemente potrebne za održavanje kože lijepom i mladom.

Kako se koristi?

Inno Gialuron krema protiv bora se vrlo lako koristi. Vaše lice mora biti čisto, očišćeno mlakom vodom i blagim sredstvom za čišćenje kože. Vrhovima svojih prstiju nježno utrljajte serum u kožu. Sačekajte bar 20 minuta prije nanošenja dnevnog make up-a (kod nanošenja ujutro) kako bi koža upila sve sastojke.

Da bi postigli željeni efekat, preporučujemo da kremu koristite ujutro i naveče bar 30 dana.

Kako naručiti Inno Gialuron?

Cijena ove kremee je:

 • 55KM za BiH
 • 4460RSD za Srbiju

Klikom na ovaj LINK garantujemo vam kvalitet i originalan proizvod. Za vas pratimo tržište, pronalazimo najbolje ponude i obavještavamo vas o njima.

Naručite Inno Gialuron

inno giauluron

  Top